skeak.gr, η ιστοσελίδα του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας

skeak.gr, η ιστοσελίδα  του Συλλόγου Εστίασης Καλαμάτας

Τη δική του ιστοσελίδα, όπου μπορούν να ενημερώνονται τα μέλη του αλλά και οι πολίτες, απέκτησε πλέον ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας.

Από χθες λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.skeak.gr. Εκεί, όποιος θέλει, μπορεί να ενημερώνετε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής μέλους με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Σύλλογος καλεί όλους όσοι δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης να κάνουν εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας. «Η παρουσία όλων είναι σημαντική. Αφουγκραστήκαμε την ανάγκη για διαδικτυακή επικοινωνία και άμεσα αποκτήσαμε παρουσία στο διαδίκτυο. Ο Σύλλογός μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία fazecon και τον ιδιοκτήτη Μίλτο Κουή για τη δωρεάν κατασκευή και φιλοξενία της ιστοσελίδας. Οι συνέργειες με διαφορετικούς κλάδους είναι σημαντικές και βοηθούν στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας.

Βασική προτεραιότητα της Διοικούσας Επιτροπής είναι η εγγραφή στα μητρώα του Συλλόγου όλων των επαγγελματιών του κλάδου.

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και εφόσον επιτραπεί η διεξαγωγή εκλογών, θα προκηρυχθούν.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο www.skeak.gr.

Μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση και από τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/estiasikalamatas2021
και Instagram: https://www.instagram.com/estiasikalamatas/», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.