M. Γερονικολός για επαναλειτουργία Εστίασης: «Προχειρότητα από την πλευρά της κυβέρνησης»

M. Γερονικολός για επαναλειτουργία Εστίασης: «Προχειρότητα από την πλευρά της κυβέρνησης»

Στο ζήτημα της επαναλειτουργίας της εστίασης αναφέρθηκε με δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός, καθώς από πολλούς επιχειρηματίες υπάρχει έντονος προβληματισμός με την ημερομηνία της επαναλειτουργίας, τη Δευτέρα του Πάσχα, την έλλειψη ρευστότητας και τη δυσκολία που θα υπάρξει στην τροφοδοσία των καταστημάτων λόγω των αργιών που προηγούνται. 

Ο κ. Γερονικολός έκανε λόγο για προχειρότητα από την πλευρά της κυβέρνησης, δεδομένου ότι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το άνοιγμα του κλάδου χωρίς να δώσει το περιθώριο στους επαγγελματίες να προετοιμαστούν κατάλληλα, αλλά κυρίως χωρίς να έχει διασφαλιστεί η αναγκαία ρευστότητα για να επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα και να γίνει η αγορά πρώτων υλών. 

Επιπλέον, ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, σημείωσε ότι θα σταθεί αρωγός με όλες τους τις δυνάμεις στα προβλήματα του κλάδου, δηλώνοντας ότι θα επιδιώξει να έχει νέα συνάντηση με τους εκπροσώπους του στη Μεσσηνία.