Κυπαρισσία: Αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

Κυπαρισσία: Αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά  στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

“Sold out” στο παζάρι αναπαλαιωμένων επίπλων για τη δομή Καλαμάτας

Αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά προσέφεραν κάτοικοι και επισκέπτες της Κυπαρισσίας που συμμετείχαν στο παζάρι αναπαλαιωμένων επίπλων και αντικειμένων για ενίσχυση της δομής «Κιβωτός του Κόσμου – Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας» που λειτουργεί στην Καλαμάτα!

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ανταπόκριση των πολιτών και αθρόα η προσέλευσή τους στο χώρο του Εργατικού Κέντρου στην Κυπαρισσία, που σημειώθηκε “sold out” από την πρώτη κιόλας μέρα, την Κυριακή, οπότε και δε λειτούργησε η έκθεση τη Δευτέρα, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Σε δήλωσή της η «ψυχή» της διοργάνωσης, εθελόντρια στην «Κιβωτό του Κόσμου», Εύη Ντόντολα, σημειώνει: «Χρειάζεται θάρρος να παραμείνεις ευαίσθητος σε έναν κόσμο τόσο σκληρό… Το κίνητρο για να στηθεί ένα Bazaar Αγάπης με αναπαλαιωμένα έπιπλα και αντικείμενα είναι η ευαισθησία και η αγάπη μου για τα παιδιά! Στόχος τα έσοδα αυτών να πάνε όλα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, που το έργο της είναι θεάρεστο και πολύμορφο.

Ως εθελόντρια της Κιβωτού, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στην ομάδα του ΜΕΣΚ (Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας) και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας, καθώς και όλους εσάς που, είτε με χρηματικό ποσό είτε φέρνοντας παλιά αντικείμενα, βοηθήσατε να στηθεί το Bazaar Αγάπης.

Συγκινητική η απήχηση και η ευαισθησία του κόσμου για τη φιλανθρωπική αυτή δράση, αφού καταφέραμε μέσα σε λίγες ώρες να πουλήσουμε όλα τα πράγματα! Το ποσό που μαζεύτηκε και θα δοθεί εξ ολοκλήρου στην “Κιβωτό του Κόσμου” ξεπερνά τα οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ!».

Του Ηλία Γιαννόπουλου