Γεννηματά από Καλαμάτα: «Η Ελλάδα όποτε διχάστηκε το πλήρωσε πολύ ακριβά»

Γεννηματά από Καλαμάτα: «Η Ελλάδα όποτε διχάστηκε το πλήρωσε πολύ ακριβά»

Επίσκεψη στη Μεσσηνία, απ’ όπου έλκει την καταγωγή της, και, συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, πραγματοποίησε σήμερα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, παρουσία στελεχών του κόμματος.

Η κ. Γεννηματά, αρχικά συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, όπου μιλώντας για την επικαιρότητα, η ίδια σημείωσε ότι η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού, ενώ συμπλήρωσε ότι «Θεωρούμε απαράδεκτο μέσα σ’ αυτή την τόσο κρίσιμη συγκυρία να υπάρχει ένας βαθύτατος διχασμός της κοινωνίας». Συνέχισε δε, λέγοντας ότι «Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι η Ελλάδα όποτε διχάστηκε το πλήρωσε πολύ ακριβά, και, σήμερα οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές ώστε να διακινδυνεύσουμε μια τέτοια πορεία και εξέλιξη».

Από πλευράς του, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, έχοντας λάβει θέση υπέρ του εμβολιασμού εξαρχής, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Όλα τα δημοκρατικά κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, οφείλουν να συναινέσουν και να συμπορευθούν, αφού αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα, προέχει η υγεία όλων μας».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, κ. Βαγγέλη Ξυγκώρο, με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και παραγωγικούς φορείς της Μεσσηνίας.

Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο με το “Θάρρος”