Πανελληνιονίκης και εισιτήριο για το ευρωπαϊκό Κ20 στο Ταλίν ο Βασιλογιαννακόπουλος του ΜΓΣ!

Πανελληνιονίκης και εισιτήριο για το ευρωπαϊκό Κ20 στο Ταλίν ο Βασιλογιαννακόπουλος του ΜΓΣ!

Μια μεγάλη μεσσηνιακή επιτυχία επεφύλασσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20, που διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης το διήμερο 2-3 Ιουλίου, καθώς στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο τριπλούν ανέβηκε ο Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος.

Ο αθλητής του Μεσσηνιακού προσγειώθηκε στα 15,28 μ. (0,8) στο σκάμα για να σημειώσει νέο ατομικό ρεκόρ και να πιάσει το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 του Ταλίν.

Ο άλτης του Λούη Τσάτουμα αναδείχθηκε νικητής στο έκτο και τελευταίο του άλμα, αφού μέχρι εκείνη την ώρα προηγούνταν ο Σπύρος Καραλής (ΟΣΦΠ) με άλμα στα 15,21 μ.

Ο άλτης του Αποστόλη Καθηνιώτη έμεινε τελικά στη δεύτερη θέση με 15,21 μ. και ένα νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ τρίτος ήταν ο Κώστας Τσατσούλης (Πρωτέας Ηγουμενίτσας) με 14,15 μέτρα.

Ο Καραλής είχε κλείσει θέση για Ταλίν με την εμφάνιση του προκριματικού, όπου είχε πετύχει 15,06 μέτρα.

Με τη διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κ20 συμπληρώθηκε η ελληνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας, που θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας από τις 15 έως τις 18 Ιουλίου και ανάμεσα στα 40 μέλη της αθλητών και αθλητριών περιλαμβάνεται και ο Καλαματιανός Γιώργος Βασιλογιαννακόπουλος.