Πλούσιο θέαμα υπόσχονται οι 29 οδηγοί που συμμετέχουν στο 33ο Ράλλυ Καλαμάτας

Πλούσιο θέαμα υπόσχονται οι 29 οδηγοί που συμμετέχουν στο 33ο Ράλλυ Καλαμάτας

Μία σημαντική διοργάνωση για το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού φιλοξενείται αυτό το Σαββατοκύριακο  στο Δήμο Μεσσήνης.

Πρόκειται για το 33ο Ράλι Καλαμάτας, που διοργανώνει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας (ΑΛΑΚ). Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Μεσσήνης, ενώ ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Π.Ε. Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ τον στηρίζουν αρκετοί χορηγοί.

Στο 33ο Ράλι Καλαμάτας έχουν δηλώσει συμμετοχή  29 οδηγοί (ανάμεσά τους είναι και 12 από την ΑΛΑ Καλαμάτας), οι οποίοι  υπόσχονται ότι θα προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο που θα παρακολουθήσουν τις 4 ειδικές διαδρομές.

Σύμφωνα το πρόγραμμα του αγώνα, σήμερα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ο τεχνικός έλεγχος και στις 4:30 μ.μ. θα γίνει παρουσίαση των αγωνιστικών αυτοκινήτων των 30 πληρωμάτων που συμμετέχουν στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης. Το πρώτο αγωνιστικό θα αναχωρήσει στις 5 μ.μ. με προορισμό την πρώτη ειδική διαδρομή στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τριόδου.

Αύριο 26 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν στη διαδρομή «ειδική Πεταλίδι». Ο τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία Πεταλιδίου περίπου στη 1:30 μ.μ., ενώ θ’ ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές.