Σε εκλογές προχωρούν οι επαγγελματίες Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Σε εκλογές προχωρούν οι επαγγελματίες Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Σε προεργασίες για την πρώτη εκλογική του διαδικασία βρίσκεται ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, καθώς, σύμφωνα με απόφαση της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου, αποφασίστηκε η 20ή Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Για την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας μίλησε στο «Θ» ο αντιπρόεδρος του Σ.Κ.Ε.Α.Κ., Ανδρέας Ζαγάκος, σημειώνοντας ότι «οι υποψηφιότητες έχουν ήδη “ανοίξει” κι έτσι καλούμε συναδέλφους από όλο το Δήμο Καλαμάτας να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε έναν κοινό λόγο και μια κοινή άποψη, τόσο στα προβλήματα και στα δικαιώματα που μας αφορούν όσο και στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας».

Η ανταπόκριση μέχρι στιγμής
Όπως υπογράμμισε ο Α. Ζαγάκος, η ανταπόκριση των επαγγελματιών της εστίασης είναι θετική μέχρις στιγμής. Παράλληλα, σημείωσε ότι «τα μέλη του συλλόγου αριθμούν περίπου τα εκατό και στόχος μας είναι τις επόμενες ημέρες, καθώς πλησιάζει και η εκλογική διαδικασία, να υπάρξει περαιτέρω αύξηση, προσεγγίζοντας τα 150-200 μέλη, αφού μόνο έτσι είναι δυνατή και η νομιμοποίηση εκπροσώπησης ενός συνόλου ΑΦΜ της περιοχής μας».

Διευκρινίζεται ότι δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Της Χριστίνας Μανδρώνη