Γ’ Εθνική: Βαθμό στη Ναύπακτο το Διαβολίτσι με το εντυπωσιακό 3-3

Γ’ Εθνική: Βαθμό στη Ναύπακτο το Διαβολίτσι με το εντυπωσιακό 3-3

Θετικό ξεκίνημα στη Γ’ Εθνική σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν φιλόδοξο αντίπαλο πραγματοποίησε σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Το μεσσηνιακό συγκρότημα απέσπασε ισοπαλία 3-3 στη Ναύπακτο από τον Αστέρα και μάλιστα βρέθηκε να προηγείται στο α’ ημίχρονο με 0-2, ενώ έδειξε χαρακτήρα ισοφαρίζοντας στο τελευταίο μέρος του αγώνα, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν κατορθώσει να κάνουν την ολική ανατροπή.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο νεαρός Πάρης Τσιγαρίδης και στο 25’ ο Κώστας Ηλιόπουλος πέτυχε το 0-2. Ο Ναυπακτιακός Αστέρας αποδείχθηκε καταιγιστικός μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, μειώνοντας με τον Ρουμπάτο στο 30′, ισοφαρίζοντας με το Νιφορόπουλος στο 35′ και παίρνοντας προβάδισμα 3-2 με το Γιαννόπουλο λίγο πριν την εκπνοή!


Ο ΑΟΔ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος να πάρει κάτι από το παιχνίδι και τα κατάφεραν χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 78’ ο Καντούτσης με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας στο τελικό 3-3.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Σίμος, Μπατσής, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Ναουμίδης (80’Σταθόπουλος), Μαχαίρας, Γιαννιώτης, Λίτσος (11’Σούκιας), Ρουμπάτος (60’Καψάσκης), Κοντογιάννης, Νιφορόπουλος.
ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Μάρκος Στεφανίδης): Μαρσέλο, Βέλλης, (66’ Στραβάκος), Θώδης, Μπαλόπουλος, Πιτσίλης, Καντούτσης, Ηλιόπουλος, Μουλιάτος, Πάγια, Τσιγαρίδης (30′ λ.τρ. Βλάχος), Δημητρίου (85′ Κρεμμύδας).

  • Στο 11ο λεπτό «πάγωσε» το γήπεδο όταν ο αμυντικός των γηπεδούχων Θοδωρής Λίτσος έχασε τις αισθήσεις του και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποχωρήσει με ασθενοφόρο καταχειροκροτούμενος από τους φιλάθλους σε μια ένδειξη συμπαράστασης, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά.
    Όπως αποδείχθηκε στο νοσοκομείο της Πάτρας όπου διακομίστηκε ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα, όπως φοβήθηκαν αρχικά όλοι, αλλά το λιποθυμικό επεισόδιο ήταν αποτέλεσμα ενός χτυπήματος που είχε δεχθεί λίγο νωρίτερα στο στήθος με τη μπάλα.
    Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας
    4ος όμιλος
    Εθνικός Σκουλικάδου-Αίας Γαστούνης 1-3
    Διαγόρας Βραχνέικων-Τηλυκράτης Λευκάδας 0-1
    Αναγέννηση Άρτας-Παναιγιάλειος 1-2
    Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΟ Διαβολιτσίου 3-3
    ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου-Παναχαϊκή 3-1
    Αμβρακικός Λουτρού-ΠΑΟ Βάρδας 0-0