Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο  Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής

Το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο ανέδειξε ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν προχθές στο Επιμελητήριο Καλαμάτας με μεγάλη επιτυχία, σε ενωτικό κλίμα και ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Οι εγγραφές νέων μελών στο Σύλλογο έφτασαν τις 143. Από αυτούς ψήφισαν οι 112 και από τη διαδικασία βρέθηκαν δύο άκυρα και 110 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Για το νέο Δ.Σ. εκλέγονται με αλφαβητική σειρά οι εξής:  Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, Γάτσης Χρήστος, Γεωργουλάκος Μιχάλης, Ζαγάκος Ανδρέας, Κομπογιαννίτης Παναγιώτης, Κούτρης Αντώνης, Λαμπρόπουλος Γιάννης, Λεβεντάκης Γεώργιος, Μαλαπέτσας Νικόλαος, Σαριδάκης Γεράσιμος και Χρυσομάλλη-Κουρκουτά Αγγελική.

Επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμμετέχουν οι: Καννάς Μιχάλης εκπροσωπώντας τη Μαρίνα Καλαμάτας και Αυρηλιώτης Παναγιώτης εκπροσωπώντας τα internet cafe.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Βασιλειάδης Κώστας, Κολοβός Ιωάννης και Νικολόπουλος Γεώργιος.

Στην ΠΟΕΣΕ εκλέγονται οι: Ζαγάκος Ανδρέας, Κολοβός Ιωάννης, Κομπογιαννίτης Παναγιώτης, Λεβεντάκης Γεώργιος, Μαλαπέτσας Νικόλαος και Σαριδάκης Γεράσιμος.

Στην ΟΕΒΕ εκλέγονται οι: Ζαγάκος Ανδρέας, Κολοβός Ιωάννης, Κομπογιαννίτης Παναγιώτης, Λεβεντάκης Γεώργιος, Μαλαπέτσας Νικόλαος και Σαριδάκης Γεράσιμος.

Οι εκπρόσωποι της εστίασης εκτιμούν ότι ο Σύλλογος βγήκε ενισχυμένος και ενωμένος από την εκλογική διαδικασία, ιδιαίτερα για την εγγραφή νέων μελών.

Τις επόμενες ημέρες δε, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα συγκροτηθεί σε Σώμα.