Σκόρερ ο Αλεξόπουλος στο φιλικό Καλαμάτα-Παναχαϊκή 0-1

Σκόρερ ο Αλεξόπουλος στο φιλικό Καλαμάτα-Παναχαϊκή 0-1

Το φιλικό της Καλαμάτας στα Φιλιατρά που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα είχε πρωταγωνιστική τον Μεσσήνιο πρώην επιθετικό της ομάδας, Βαγγέλη Αλεξόπουλο, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, χαρίζοντας την άτυπη νίκη στην Παναχαϊκή. Το 0-1 διαμορφώθηκε μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα, με τον Αλεξόπουλο να παραβιάζει με κεφαλιά την εστία του Καπούταγλη. Η Μαύρη Θύελλα που προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2 είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, με κυριότερες αυτές του Λουκίνα στο α΄ ημίχρονο και του Τάτου στο 75’ με σουτ, το οποίο έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Οι αγωνιστικές συνθήκες ήταν δύσκολες και για τις δύο ομάδες, με τους Αχαιούς να δείχνουν ετοιμότητα μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, παίρνοντας με αυτή την φιλική νίκη και μια μικρή ψυχολογική ώθηση.
Από την πλευρά του ο προπονητής της Καλαμάτας, Νίκος Αναστόπουλος, αναφερόμενος στο σαββατιάτικο τεστ τόνισε:
«Κάναμε ένα παιχνίδι μετά από 15 μέρες για να βρούμε το ρυθμό μας, σ’ ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα είχε καλή παρουσία, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, κάναμε φάσεις αλλά μας έλειψε το γκολ. Είχαμε τρεξίματα, πιέσαμε τον αντίπαλο σ’ ένα λασπώδες αγωνιστικό χώρο αλλά δε μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ και περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος για να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση».
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Καπούταγλης (57′ Κουτς), Μαβινγκά, Παπατόλιος, Τσελεπίδης (85′ Μπούνας), Μοζέρ (46′ Νάνι), Αναστασόπουλος, Τσαγκαλίδης, Ματέους (60′ Σκεντεράι), Κόκκορης (46′ Βάλισον), Τάτος (85′ Σίντνεϊ), Λουκίνας
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ : Αθανασόπουλος (67′ Μπαμπούνης), Σμίλτος, Σελινιωτάκης (78′ Κόκας) (78′ Αγκαράι), Πολίτης, Στασινόπουλος (67′ Μπελεζάκης), Τεγούσης (57′ Παπαχρονόπουλος), Κωνσταντακόπουλος (78′ Κατσής), Χαντί, Μπουρλάκης (60′ Λούσκος), Αλεξόπουλος (78′ Γούλας), Κυβελίδης (67′ Μικελάτος).