Συνάντηση Αναστασόπουλου με εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας

Συνάντηση Αναστασόπουλου με  εκπροσώπους της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων Καλαμάτας.

Τα μέλη του Συμβουλίου εκπροσώπησαν και μετέφεραν αιτήματα των γονέων των σχολικών μονάδων Σπερχογείας, Θουρίας και Αντικαλάμου, σχετικά με τη μεταφορά μαθητών.

Ενημέρωσαν ακόμη για το θέμα που έχει προκύψει και αφορά μαθητές που μετακινούνται από τον Αντικάλαμο και τη Σπερχογεία προς τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Θουρία.

Τόνισαν δε ότι πρόκειται για μείζον θέμα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα, καθώς προέχει η ασφάλεια των μαθητών, ζητώντας επίσης στην επίλυση να συμβάλει και το ΚΤΕΛ δημιουργώντας ένα ενδιάμεσο δρομολόγιο.

Ο αντιπεριφερειάρχης γνωστοποίησε στα μέλη της Ένωσης ότι ήδη έχει ασχοληθεί με το θέμα και έχει κάνει επικοινωνία με το ΚΤΕΛ, έπειτα από παρέμβαση των διευθυντών Γυμνασίου και Λυκείου Θουρίας. Ενημέρωσε, όμως, ότι το περσινό δρομολόγιο εξυπηρετούσε μαθητές Δημοτικού Σχολείου, οι οποίοι τη φετινή χρονιά δε γράφτηκαν στο σχολείο και έτσι δεν υλοποιείται. Δεσμεύθηκε, πάντως, να γίνει εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος.