Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη σε Κ.Υ. Καλαμάτας και σε μονάδα του ΕΟΔΥ

Επίσκεψη αντιπεριφερειάρχη σε Κ.Υ. Καλαμάτας και σε μονάδα του ΕΟΔΥ

Το εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας επισκέφθηκε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Στάθης Αναστασόπουλος, όπου συνομίλησε με το διευθυντή Παναγιώτη Κατσαφάδο και αντήλλαξε ευχές για το νέο έτος με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ειδικότερα, ο κ. Αναστασόπουλος ευχαρίστησε το διευθυντή και το προσωπικό του ΚΥ, αλλά και όλων των μονάδων υγείας του νομού, για την προσφορά τους στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε και ιδιαίτερα τη συμβολή τους στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα του εμβολιαστικού προγράμματος.

Ο κ. Κατσαφάδος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την υποστήριξη των δομών υγείας, η οποία, όπως τόνισε, ήταν άμεση από την αρχή της πανδημίας και συνεχίζεται με υλικά και μέσα προστασίας.

Ακολούθως ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφθηκε την μονάδα του ΕΟΔΥ στο Διοικητήριο, παρουσία και του υπευθύνου των κινητών μονάδων, Κώστα Βλαχοδημητρόπουλου. Εκεί, εξέφρασε τις ευχές του στο προσωπικό για υγεία, δημιουργικότητα και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει απαλλαγή από τις τωρινές δεσμεύσεις που επιφέρει η πανδημία.