Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας: Ο τρόπος και οι όροι ανάδειξης του νέου προέδρου

Κίνημα Αλλαγής Μεσσηνίας: Ο τρόπος και οι όροι ανάδειξης του νέου προέδρου

Με σκοπό την ενημέρωση των υποψήφιων μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής οι οποίοι θα θελήσουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των ψηφοφοριών για την εκλογή νέου προέδρου του Κινήματος, η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στις 5/12 και (αν χρειαστεί) στις 12/12 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Στις εκλογές αυτές  ψηφίζουν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής.

Ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής ορίζονται όσες και όσοι συμφωνούν με τις Αρχές και τις επιδιώξεις του Κινήματος. Κατά τη διαδικασία των εκλογών όποια/ος δεν είναι ήδη μέλος υποβάλλει αίτηση εγγραφής ως μέλος ή φίλος και δηλώνει ότι δεν είναι μέλος άλλου πολιτικού κόμματος.

Μέλη ή φίλοι μπορούν να εγγραφούν Ελληνίδες/Έλληνες πολίτες, πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αλλοδαπές/οί που κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας 16 ετών και άνω, οι οποίοι αποδέχονται τις Αρχές του Κινήματος Αλλαγής.

Δεν μπορούν να εγγραφούν μέλη ή φίλοι, όσες και όσοι συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα ή σε φορείς με στόχους που έρχονται σε αντίθεση με το Κίνημα Αλλαγής.

Ειδικότερα, στη Μεσσηνία θα στηθούν κάλπες στα εξής σημεία: Καλαμάτα (4 εκλογικά κέντρα στο Πνευματικό Κέντρο), στο Δημαρχείο Καρδαμύλης, δύο στο Δημαρχείο Μεσσήνης, στο δημοτικό κατάστημα Πεταλιδίου, στο Δημαρχείο Οιχαλίας (Μελιγαλάς),  στα δημοτικά καταστήματα Κορώνης, Βλαχόπουλου, Πύλου, στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, στα δημοτικά καταστήματα Φιλιατρών, Γαργαλιάνων και Κοπανακίου. 
Α.Π.