Αντιπροσωπεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Αντιπροσωπεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας στην «Κιβωτό του Κόσμου»

Πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών, όπως τρόφιμα, φάρμακα, είδη ένδυσης κ.ά., με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη τη χώρα, προσφέροντας έμπρακτα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, οργάνωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη σε φορείς και ιδρύματα, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας τα είδη που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν στο Ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου-Κωνσταντίνος Ι. Καρέλιας», όπου φιλοξενούνται παιδιά.

Οι εκπρόσωποι των φορέων και των ιδρυμάτων, αφού εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες για τη συγκέντρωση και την προσφορά των ειδών, απέστειλαν με τη σειρά τους τις ανάλογες ευχές προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με σκοπό να επιτελεί την αποστολή της, να προστατεύει το κοινωνικό σύνολο, να διαφυλάττει τη σωματική τους ακεραιότητα και τις ιδιοκτησίες τους.