Δήμος Πύλου-Νέστορος: Νέα mobile εφαρμογή “City On”

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Νέα mobile εφαρμογή “City On”

Την ψηφιακή του παρουσία αναβαθμίζει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος με μία νέα mobile εφαρμογή στη διάθεση των πολιτών, το City On.

Το City On αποτελεί ένα καινοτόμο εργαλείο που παρέχεται στους πολίτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις της πόλης τους, αλλά και να απευθύνουν στο Δήμο ένα αίτημα, να υποβάλουν κάποιο παράπονο ή σφάλμα που έχουν εντοπίσει. Επίσης, προωθεί τη συμμετοχικότητα και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας με στόχο τη βελτίωσή της. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα από το κινητό για Android και iOS.

Η εφαρμογή City On του Δήμου Πύλου – Νέστορος είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS και μπορείτε να την κατεβάσετε στο σύνδεσμο https://cityon.gr/links/pylos-nestor.

Οφέλη εφαρμογής:

● Άμεση επικοινωνία με το Δήμο και εξυπηρέτηση με ψηφιακές υπηρεσίες

● Συμμετοχή για τη βελτίωση της πόλης

● Καταγραφή προβλημάτων στους δρόμους και στις γειτονιές με άμεση ενημέρωση του Δήμου για όλα τα θέματα που αφορούν την πόλη

● Υποβολή προτάσεων και ιδεών

● Συμμετοχή σε έρευνες και ερωτηματολόγια

● Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης και ειδοποιήσεις για επείγοντα περιστατικά

● Ενημέρωση και συμμετοχή σε εκδηλώσεις

● Δυναμικοί χάρτες και οδηγοί πρόσβασης σε δημοφιλή σημεία ενδιαφέροντος, όπως τοπικά καταστήματα, αθλητικοί χώροι, σημεία πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.ά.

● Ενοποιημένη φόρμα 13033 με διαθέσιμες όλες τις επιλογές μετακίνησης.