Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: Επιτυχημένη η έναρξη -Συνέχεια σήμερα με Γιάννη Χαρούλη

Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας: Επιτυχημένη η έναρξη -Συνέχεια σήμερα με Γιάννη Χαρούλη

Με τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σπύρου Γραμμένου, έκανε τη δυναμική του επιστροφή το 12ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, το οποίο αγκαλιάστηκε από το μεγάλο κοινό της Μεσσηνίας που βρέθηκε χθες το βράδυ στο ΑΣΟ Παμίσου δίπλα από τον ποταμό Άρι.

Με διαχρονικές και αγαπημένες τους επιτυχίες οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν τραγούδια τους, ενώ δεν παρέλειψαν να κάνουν αναφορές σε επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περίοδο τη χώρα, επικοινωνώντας με αυτό τον τρόπο τις θέσεις τους στο κοινό.

Την χθεσινή βραδιά άνοιξαν οι “Ασσόδυο”, ενώ παράλληλα με τη συναυλία στο χώρο της τριήμερης διοργάνωσης υπάρχει υπαίθρια έκθεση από διάφορους τοπικούς φορείς και συλλόγους της Καλαμάτας, όπου εκθέτουν τις δράσεις τους.

Συνέχεια σήμερα με Γιάννη Χαρούλη

Τη σκυτάλη για τη σημερινή δεύτερη ημέρα συναυλιών του Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας, παίρνει ο Γιάννης Χαρούλης, ο οποίος έρχεται για μια ακόμα χρονιά στη Μεσσηνία, αφήνοντας το δικό του στίγμα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού καλοκαιριού. Παράλληλα, στη σκηνή του Φεστιβάλ θα βρεθεί και η μπάντα “Bit gia bit” οι οποίοι θα τραγουδήσουν ξανά στο κοινό τους.