Η Πορφυλένια Κανελλοπούλου νέα διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της ΟΝΝΕΔ

Η Πορφυλένια Κανελλοπούλου νέα διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης της ΟΝΝΕΔ

Όπως γράφουν τα «Παραπολιτικά», η Πορφυλένια Κανελλοπούλου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ορφέα Γεωργίου, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό της.

«Η όρεξη και η μαχητικότητα που χαρακτηρίζουν τη πολιτική διαδρομή του Ορφέα, από τη ΔΑΠ Νομικής Κομοτηνής μέχρι την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, αποτελούν ισχυρά εχέγγυα ώστε να πάει η Οργάνωση ακόμη πιο μπροστά», έγραψε η νέα διευθύντρια Γραφείου Τύπου και Ενημέρωσης στο instagram. 

«Η Διεύθυνση του Γραφείο Τύπου της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας της χώρας αποτελεί για μένα όχι μόνο ιδιαίτερη τιμή, αλλά και ευθύνη. Ευθύνη γιατί οφείλουμε να μεταφέρουμε με σαφή και καθαρό τρόπο σε κάθε νέα και κάθε νέο το μήνυμά μας. Να γίνει η ΟΝΝΕΔ η φωνή κάθε νέας και κάθε νέου, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Να τους εμπνεύσουμε να διαμορφώσουν μαζί μας προτάσεις για το μέλλον και να σχεδιάσουμε μαζί την Ελλάδα που ονειρευόμαστε», σημείωσε επίσης η Πορφυλένια Κανελλοπούλου.

Παράλληλα, για το γραμματέα της Ν.Δ. Παύλο Μαρινάκη ανέφερε: «Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. άνοιξε το δρόμο για μια ΟΝΝΕΔ για όλους. Έδειξε τον τρόπο να είμαστε χρήσιμοι στα πιο δύσκολα χρόνια που βίωσε η γενιά μας».

Σημειώνεται πως η Πορφυλένια Κανελλοπούλου, συνεργάτις- μέλος της ομάδας στο γραφείο του κ. Βορίδη, είναι από την Κυπαρισσία, κόρη του Ζαχαρία Κανελλόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών.