Δίκτυο Αλικοντουζίου: Τρεις οικονομικοί φορείς συνεχίζουν στο διαγωνισμό αντικατάστασης

Δίκτυο Αλικοντουζίου: Τρεις οικονομικοί φορείς συνεχίζουν  στο διαγωνισμό αντικατάστασης

Με τρεις, από τους τέσσερις που κατέθεσαν προσφορά, οικονομικούς φορείς συνεχίζεται η διαγωνιστική διαδικασία «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”».

Στην τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας, με τηλεδιάσκεψη, ελήφθη απόφαση στο θέμα «Έγκριση Πρακτικού Ι σχετικά με τον έλεγχο της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής των συμμετεχόντων στην ανοικτή ηλεκτρονική διαγωνιστική διαδικασία άνω των ορίων Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης ‘’Καπετάν Τέλος Άγρας’’».

Στην απόφαση, που δημοσιεύθηκε στη Δι@υγεια με ΑΔΑ: 6Ρ8ΚΩΗΕ-Ε6Π, αναγράφεται πως η Ο.Ε. αποφάσισε ομόφωνα:

«1. Εγκρίνει το από 17-06-2022 Πρακτικό Ι της Επιτροπής Διενέργειας της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων: Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”» και, ως εκ τούτου, απορρίπτει ως απαράδεκτη την προσφορά της εταιρείας ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΙΩΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., λόγω υποβολής μη έγκυρης εγγυητικής συμμετοχής.

2. Αποδέχεται να προχωρήσουν οι οικονομικοί φορείς: ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ, ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ TEDRA – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Α.Τ.Ε. και ΑΝΤΑΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΛΑΤΟΜΙΚΗ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην επόμενη φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας, που είναι ο έλεγχος και η αξιολόγηση των δικαιολογητικών συμμετοχής, της τεχνικής προσφοράς και της οικονομικής προσφοράς τους.

3. Η παρούσα απόφαση να κοινοποιηθεί σε όλους τους προσφέροντες, μέσω της λειτουργικότητας της “Επικοινωνίας” του ηλεκτρονικού διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ (άρθρο 4, παρ. γ΄, περίπτ. ii, της αριθ. 4537/03-05-2022 Διακήρυξης). Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 181/2022».