Πρεμιέρα χθες για τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο γήπεδο Λεΐκων «Ιωάννης Κάρτσωνας»

Πρεμιέρα χθες για τον ΑΟ Διαβολιτσίου στο γήπεδο Λεΐκων «Ιωάννης Κάρτσωνας»

Την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε χθες ο ΑΟ Διαβολιτσίου και το ραντεβού του προπονητή Κώστα Παλαμάρα, των συνεργατών του Αλέκου Τσατά και Πάρη Καλλιντέρη, είχε δοθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Λεΐκων «Ιωάννης  Κάρτσωνας». Κοντά δε στο αγωνιστικό τμήμα βρέθηκαν και τα νέα μέλη της διοίκησης.

Οι «νερατζούρι» και τη νέα σεζόν θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Στο τεχνικό τιμ ο Αλέκος Τσατάς
Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ για τον ΑΟ Διαβολιτσίου, στο τεχνικό τιμ εντάχθηκε ο Αλέκος Τσατάς, ως συνεργάτης του Κώστα  Παλαμάρα.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Διαβολιτσίου, για τη συμφωνία με τον Αλέκο Τσατά, αναφέρονται τα εξής:

«Η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέκο Τσατά και την ένταξή του στο τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ένας ακούραστος εργάτης του αθλητισμού, ο οποίος έχει αφήσει τη σφραγίδα του στο ποδόσφαιρο της Μεσσηνίας.

Αλέκο σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Πάρης Καλλιντέρης
Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΟ Διαβολιτσίου ανέλαβε ο Πάρης Καλλιντέρης, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του ΑΟ Διαβολιτσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πάρη Καλλιντέρη, ο οποίος ανήκει πλέον στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας και αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων.

Καταξιωμένος στο χώρο του ποδοσφαίρου στο πέρασμά του από Θύελλα Πατρών, Απόλλωνα Πεταλιδίου (Δ΄ Εθνική), Πάμισο Μεσσήνης, Καλαμάτα (Foot Ball League), AO Σπερχογείας, Εθνικό Μελιγαλά, Πανθουριακό, Τσικλητήρα Πύλου (Γ΄ Εθνική) και πάλι ΑΟ Σπερχογείας, για να έρθει το προπονητικό ξεκίνημα στον Πάμισο Μεσσήνης.

 Σε καλωσορίζουμε Πάρη στην οικογένεια του ΑΟ Διαβολιτσίου και σου ευχόμαστε δύναμη και κάθε επιτυχία»