Σε σύγχυση ο δήμαρχος Τριφυλίας!

Σε σύγχυση ο δήμαρχος Τριφυλίας!

Με τελευταίο δελτίο Τύπου ο δήμαρχος Τριφυλίας καταγγέλλει υπαλλήλους της ΔΕΥΑΤ, μεταξύ άλλων, πως «…δε δίνουν τα απαιτούμενα στοιχεία στους ορκωτούς λογιστές… δεν αναρτούν τα τιμολόγια στο my data… από την όλη συμπεριφορά και στάση τους δε δημιουργούνται μόνο πολλά προβλήματα στην υπηρεσία, αλλά εύλογα γεννιούνται και πολλά ερωτηματικά… συνάδελφός τους έχει αφαιρέσει χρήματα από το ταμείο της ΔΕΥΑΤ… ή η ΔΕΥΑΤ θα γίνει μια οργανωμένη υπηρεσία, με πλήρη νομιμότητα ή «κάποιοι» θα πάνε στη δικαιοσύνη…».

Παράλληλα προβαίνει σε συνδικαλιστικές νουθεσίες!

Ο δήμαρχος βρίσκεται σε προφανή σύγχυση.

Από τη μία καταγγέλλει τη διοίκηση της ΔΕΥΑΤ, δηλαδή τον εαυτό του, για διοικητική ανικανότητα! Από την άλλη κατηγορεί τους υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Η δουλειά του, όμως, είναι να διασφαλίζει την ομαλή και σύννομη λειτουργία της υπηρεσίας και όχι να κατηγορεί.

Μετά τρία ολόκληρα χρόνια διοίκησης, και ενώ διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στη ΔΕΥΑΤ, από ποιον και πότε περιμένει τη λύση; Ποιος είναι ο απολογισμός τους;

Καλούμε το δήμαρχο να σεβαστεί το θεσμικό του ρόλο, για το υπόλοιπο της θητείας του.

Να πάψει να κατηγορεί τους υπαλλήλους, να σέβεται και να μη δηλητηριάζει την κοινωνία με «σμπάρα», όπως, δυστυχώς, συνηθίζει.

Τον καλούμε να αντιληφθεί πως αυτός και οι συνοδοιπόροι του, εκτός από την τακτική τους επίσκεψη στο δημοτικό ταμείο, έχουν και την ευθύνη της διοίκησης.

Όφειλε ο ίδιος και η διοίκηση της ΔΕΥΑΤ να προβούν σε διοικητικές και νομικές ενέργειες, εάν αυτά που λένε ισχύουν.

Σε διαφορετική περίπτωση γεννιούνται ερωτηματικά για τη διοίκηση του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ, που βάζουν σε άλλες σκέψεις τους δημότες.

Του Δημήτρη Α. Δριμή