Σε ρυθμούς πρεμιέρας ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Σε ρυθμούς πρεμιέρας ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Μετά από 90 ημέρες προετοιμασίας ο  ΑΟ Διαβολιτσιου ρίχνεται  στη «μάχη» του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής (συμμετέχει στον 4ο Όμιλο) και την Κυριακή θα  αντιμετωπίσει  τη Ρόδο στο  Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά  .

Το Δ.Σ.  είχε  συνάντηση με Δημοτική Αρχή  Οιχαλίας  με  το βασικό θέμα συζήτησης το γηπεδικό. Επίσης το απόγευμα  στο Δημοτικό Γήπεδο  Μικρομάνης υπήρξε συνάντηση  της διοίκησης με το αγωνιστικό  τμήμα με την ευκαιρία  της έναρξης του πρωταθλήματος, ενώ το ίδιο βράδυ η διεύθυνση  τη  ταβέρνας «Κάπως Αλλιώς» έδωσε την ευκαιρία στην αθλητική οικογένεια του Διαβολιτσίου να δειπνήσει όλη μαζί.

Στο πλαίσιο της βραδιάς που είχε εορταστικό χαρακτήρα,  ο πρόεδρος  Γιάννης Κωνσταντάρας, ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας, ο προπονητής τερματοφυλάκων Πάρης Καλλιντερης  και ορισμένοι ποδοσφαιριστές μίλησαν  για του στόχους της ομάδας. Ο  δε   δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας Γιάννης Αδαμόπουλος ανέφερε ότι θα είναι δίπλα  στον ΑΟ Διαβολιτσιου που κάνει υπερήφανη  όχι μόνο την Άνω Μεσσηνία αλλά όλη τη Μεσσηνία!