Στις καθυστερήσεις διέσωσε το βαθμό το Διαβολίτσι κόντρα στον Πανηλειακό

Στις καθυστερήσεις διέσωσε το βαθμό το Διαβολίτσι κόντρα στον Πανηλειακό

Το γήπεδο του Ασπροχώματος φάνηκε …εν μέρει γούρικο για τον ΑΟ Διαβολιτσίου, ο οποίος μετά από μια μέτρια εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανηλειακό, στο πελοποννησιακό ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είναι ευτύχημα που ο ΑΟΔ απέφυγε την ήττα, καθώς ο Στραβάκος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις, με κοντινό πλασέ, έπειτα από πάσα του Καντούτση. Η ομάδα της Ηλείας κρατούσε το 0-1 από το α’ ημίχρονο, καθώς στο 39’ ο Λούσκος είχε ανοίξει το σκορ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος το μεσσηνιακό συγκρότημα εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης, την οποία θα αναζητήσει την προσεχή εβδομάδα στη γειτονική Λακωνία, κόντρα στον Πανγυθεατικό.


Γιάννης Κωνσταντάρας: «Μόνιμη έδρα μας το γήπεδο Ασπροχώματος»
Ο πρόεδρος του ΑΟ Διαβολιτσίου Γιάννης Κωνσταντάρας, μετά το τέλος του κυριακάτικου ματς με τον Πανηλειακό, έκανε δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και όσον αφορά στο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΟΔ, σημείωσε: « Είμαστε ιδιαίτερα προβληματισμένοι σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νίκας είναι η τελευταία λύση γι’ αυτό το σημαντικό θέμα. Ο ΑΟΔ θα έχει μόνιμη έδρα το γήπεδο Ασπροχώματος.  Θέλω δε να ευχαριστήσω το Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου. Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει με το θέμα του γηπέδου και γίνεται μεγάλη προσπάθεια  όλη αυτή την περίοδο από τους ποδοσφαιριστές και  το τεχνικό τιμ του ΑΟ Διαβολιτσίου που συμμετέχει για τέταρτη σερί σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

Κώστας Παλαμάρας: «Πρέπει να κερδίζουμε τέτοιους αγώνες»
Ο τεχνικός του ΑΟ Διαβολιτσίου, Κώστας Παλαμάρας, μετά το τέλος του ματς με τον Πανηλειακό, δήλωσε: «Στο α΄ ημίχρονο είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Η αντίπαλη ομάδα, που δεν μας είχε απειλήσει, σε μια ανύποπτη φάση προηγήθηκε στο σκορ.  Στο β΄ ημίχρονο κάναμε ορισμένες αλλαγές θέλοντας να δώσουμε φρεσκάδα στην ομάδα μας. Πιέσαμε και τελικά καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε του αγώνα. Πρέπει να κερδίζουμε τέτοιους αγώνες, ώστε να βρεθούμε πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Στο σημερινό (κυριακάτικο) ματς η ομάδα μας έβγαλε ψυχή και δύναμη. Τέλος, σχετικά με το θέμα του γηπέδου εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες που υπάρχουν».

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Θώδης (65΄Πάγια), Τσιγαρίδης (57’ λ.τρ. Βέλλης), Μουλιάτος (46’ Ζαραφέτας), Ηλιόπουλος, Αλεξανδρής (46’ Γουέσλεϊ), Πιτσιλής, Δημητρίου (46’ Στραβάκος).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Γκάτζιος): Μαντζάρης, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Αντωνιάδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Μπαλος, Λούσκος, Καλομοίρης (61’ Κακόγιαννος), Μενσά, Πεντρίνιο (75’ Σίλβα).


4ος όμιλος
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
ΑΕ Μυκόνου – Πανγυθεατικός 2-1
Παναργειακός – Πανιώνιος 0-3
ΑΟ Διαβολιτσίου – Πανηλειακός 1-1
Αίας Γαστούνης – Αιολικός 0-1
ΑΣ Ρόδος – ΑΟ Πυλίου Κω 1-0
ΑΕ Ερμιονίδας – Ιάλυσος 2-1

Η βαθμολογία
1. ΑΣ Ρόδος 9
2. Πανιώνιος 7
3. ΑΟ Πυλίου 6
4. Αιολικός 6
5. Πανηλειακός 5
6. Ερμιονίδα 5
7. ΑΕ Μυκόνου 4
8. Αίας Γαστούνης 3
9. Παναργειακός 3
10. Φοίνικας  3
11. Πανγυθεατικός 2
12. ΑΟ Διαβολιτσίου 2
13. ΑΠΣ Πάτραι 1
14. Ιάλυσος 0

Η επόμενη αγωνιστική
Πανηλειακός – ΑΠΣ Πάτραι
Πανιώνιος – Αίαντας Γαστούνης
Αιολικός – Ρόδος
Παναργειακός – Πανιώνιος
Πανγυθεατικός – ΑΟ Διαβολιτσίου
ΑΕ Μυκόνου – Ερμιονίδα
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – ΑΟ Πυλίου Κω