Στο βάθρο αγώνα στο Άμστερνταμ με περιπετειώδη συμμετοχή ο Γιάννης Ηλιάδης

Στο βάθρο αγώνα στο Άμστερνταμ με περιπετειώδη συμμετοχή ο Γιάννης Ηλιάδης

Στο βάθρο αγώνα στο Άμστερνταμ κατάφερε και ανέβηκε ο ταλαντούχος αθλητής ρυθμικής γυμναστικής από τα Φιλιατρά, Γιάννης Ηλιάδης, παρά την περιπέτεια που προηγήθηκε έως ότου φθάσει στην Ολλανδική πρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Ηλιάδης κατέκτησε τη 2η θέση και στα τέσσερα όργανα του αγώνα που συμμετείχε και στο σύνθετο ατομικό και είναι ευχαριστημένος από την απόδοσή του.

Μιλώντας στο «Θ» σημείωσε ότι, «Ο αγώνας ήταν 20 με 22 Οκτωβρίου στο Άμστερνταμ (προπόνηση επίσημη στις 20/10, 21/10 στεφάνι και μπάλα και στις 22/10 κορδέλα και κορίνες). Την προπόνηση στις 20/10 δεν την έκανα.

Ξεκίνησα με 40λεπτη καθυστέρηση της πτήσης από Αθήνα για Νάπολη και εξαιτίας αυτής δεν πρόλαβα την πτήση από Νάπολη για Άμστερνταμ και έτσι αναγκάστηκα να ταξιδέψω 29 ώρες επιπλέον με τρένα και λεωφορεία από Νάπολη μέχρι Άμστερνταμ. Έφτασα μόλις 2 ώρες πριν αγωνιστώ.


Την πρώτη μέρα είχαμε στεφάνι και μπάλα και τη δεύτερη μέρα κορδέλα και κορίνες. Κατέκτησα τη 2η θέση και στα τέσσερα όργανα και στο σύνθετο ατομικό με μικρή διαφορά στη βαθμολογία από εκείνη του 1ου. Δεδομένης όλης ταλαιπωρίας μέχρι να φτάσω στο Άμστερνταμ είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση μου και πιστεύω ότι στον επόμενο αγώνα αυτό θα φανεί και στο ταπί.

Επόμενος αγώνας είναι στην Ανδόρα 19-21 Νοεμβρίου (θα αγωνιστώ και στα τέσσερα όργανα). Βέβαια αν και η εγγραφή μου έχει γίνει κανονικά και έχω τα αεροπορικά, δεν είναι ακόμη σίγουρη η συμμετοχή μου εξαιτίας κάποιων εξωτερικών παραγόντων».

Του Ηλία Γιαννόπουλου