«Χρώματα Πολλά»: Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου Καλαμάτας

«Χρώματα Πολλά»: Εγκαινιάστηκε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου Καλαμάτας

Παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Μέγαρο Χορού, η χριστουγεννιάτική έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο «Χρώματα Πολλά».

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία των μαθητριών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, που πλαισίωσαν μουσικά τη βραδιά, ερμηνεύοντας διάφορες μελωδίες με φλάουτο.

Ανοίγοντας τη βραδιά, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εικαστικού Εργαστηρίου, Παναγιώτης Λαμπρινίδης, όσο και ο πρόεδρος της Κ.Ε. «Φάρις», Παντελής Δρούγας, έδωσαν συγχαρητήρια στους σπουδαστές του εργαστηρίου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν το προηγούμενο διάστημα να δημιουργήσουν τα έργα που εκτίθενται, πλέον, στο φουαγιέ του Μεγάρου.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη έκθεση διαφοροποιείται από όλες τις προηγούμενες που έχει φιλοξενήσει κατά διαστήματα το Μέγαρο Χορού, κι αυτό γιατί αποτελεί δημιούργημα παιδιών της περιοχής.

Υπογράμμισε δε, απευθυνόμενος στους γονείς που βρίσκονταν στο χώρο, τη σπουδαιότητα να ωθούν τα παιδιά τους στον πολιτισμό και σε τέτοιου είδους ασχολίες, καθώς έτσι τους δημιουργούν διέξοδο στην καθημερινότητά τους.

Διευκρινίζεται ότι η έκθεση θα φιλοξενείται στο χώρο μέχρι και τις 3/2/2023, κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, 10.00-14.00 (εκτός αργιών).

Χρ.Μ.