Με Πανιώνιο σήμερα στο Ασπρόχωμα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Με Πανιώνιο σήμερα στο Ασπρόχωμα ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Ένα από τα πιο δύσκολα (αλλά και κρίσιμα) ματς στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας δίνει σήμερα ο ΑΟ Διαβολιτσίου, καθώς κοντράρεται στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Ασπροχώματος με τον Πανιώνιο, για τη 10η αγωνιστική του 4ου Ομίλου.

Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα για τους «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου, μιας και ο Πανιώνιος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στη μεγάλη εθνική κατηγορία και έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδος.

Οι «κυανέρυθροι» τα τελευταία έτη βρίσκονται στη Γ΄ Εθνική και θέλουν να ξαναβρεθούν σύντομα στις υψηλότερες κατηγορίες. Ο ΑΟ Διαβολιτσίου στην αυριανή συνάντηση θα επιδιώξει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του, βελτιώνοντας σημαντικά τη βαθμολογική του  θέση.

Ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας (αγωνίστηκε παλιότερα στον Πανιώνιο) και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς αναμένεται να έχει όλο το δυναμικό διαθέσιμο.

Το ματς προβλέπεται να παρακολουθήσουν πολυάριθμοι φίλαθλοι.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Δημήτριος Μπεκιάρης  από την ΕΠΣ Κορίνθου, βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Γκουριώτης και Παύλος Δημητρόπουλος από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Σπύρος Σελίμος από την ΕΠΣ Λακωνίας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 10ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής  είναι τα εξής:

Κυριακή 22 Ιανουαρίου – 2.00 μ.μ.

ΑΕ Μυκόνου – Ιάλυσος Ρόδου

3.00 μ.μ.

Αίαντας Γαστούνης – Πανηλειακός

ΑΟ Πυλίου Κω – ΑΕ Ερμιονίδας

ΑΣ Ρόδος – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

ΑΠΣ Πάτραι – Αιολικός

Παναργειακός – Πανγυθεατικός