Ικανοποίηση Παναγιώτη Χειλά για την προεκλογική του ομιλία στη Βέργα

Ικανοποίηση Παναγιώτη Χειλά για την προεκλογική του ομιλία στη Βέργα

Με αφορμή την πρώτη του προεκλογική ομιλία, την περασμένη Κυριακή το βράδυ, στο καφενείο “Άριστον” στη Βέργα, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Χειλάς, εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου, δηλώνοντας την ικανοποίησή του από την ανταπόκριση των πολιτών προς το πρόσωπό του.

Στην ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Δυναμική», της οποίας ηγείται, σημειώνεται: «Ο Παν. Χειλάς εμφανίστηκε ακριβώς στις 7:00 μ.μ. όπως είχε ανακοινώσει και παρουσίασε το κοστολογημένο πρόγραμμά του για την Κοινότητα της Βέργας. Ανέλυσε το προτεινόμενο πλάνο διακυβέρνησης του Δήμου Καλαμάτας για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο και το μοντέλο διακυβέρνησης που απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες στη δημόσια διοίκηση. Οι χειραψίες ήταν θερμές και τα χαμόγελα των θαμώνων έδειξαν την ισχυρή δυναμική του νέου δημάρχου Καλαμάτας στην περιοχή».

Επίσης η «Νέα Δυναμική» σημειώνει: «Σύμφωνα με σχόλια έμπειρων αυτοδιοικητικών και ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με το χώρο της αυτοδιοίκησης, η Βέργα κλείδωσε με Χειλά και εκεί ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας αναμένεται να λάβει πολύ υψηλό ποσοστό στήριξης ήδη από την 1η Κυριακή των εκλογών στις 8 Οκτωβρίου του 2023.

Η συμμετοχή του κόσμου της Βέργας ήταν μαζική 8 μήνες πριν από την πρώτη αναμέτρηση στις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Πριν από την ομιλία του Παν. Χειλά στη Βέργα στις 19.00 είχε προηγηθεί συνάντηση με τους εκπροσώπους της Κοινότητας της Μ. Μαντίνειας στις 17.00, όπου καταγράφηκαν αναλυτικά τα προβλήματα της περιοχής και έγινε εκτενής συζήτηση με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των κατοίκων.

Στη συνάντηση που προηγήθηκε της ομιλίας της Βέργας ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε ότι η Βέργα και η Μ. Μαντίνεια είναι και πρέπει να εξετάζονται ως ενιαίο μέτωπο, με κοινή προγραμματική σχεδίαση και ενεργή ένταξη στα αναπτυξιακά προγράμματα».