Παραιτήθηκε από τον ο ΑΟ Διαβολιτσίου ο Παλαμάρας

Παραιτήθηκε από τον ο ΑΟ Διαβολιτσίου ο Παλαμάρας

Χωρίς τον Κώστα Παλαμάρα θα συνεχίσει ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Ο έμπειρος Καλαματιανός τεχνικός ανακοίνωσε την παραίτησή του στη χθεσινή προπόνηση που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Μικρομάνης και η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του βοηθού προπονητή, Γιάννη Αντωνόπουλου.

Η διοίκηση του ΑΟΔ θα αποφασίσει για τα περαιτέρω…


Δεν θα κατέβει ν’ αγωνιστεί με τον ΑΣ Ρόδου!

Πρεμιέρα του Β΄ γύρου σήμερα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου ο ΑΟ Διαβολιτσίου επρόκειτο ν’ αντιμετωπίσει τον ΑΣ Ρόδου, ο οποίος βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του 4ου Ομίλου στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου «Ο Διαγόρας».

Ο εν λόγω αγώνας όμως ματαιώνεται καθώς η ομάδα του ΑΟ Διαβολιτσίου δεν θα μεταβεί στη Ρόδο για ν’ αγωνιστεί, λόγω περιορισμένων επιλογών από πλευράς ποδοσφαιριστών (υπάρχουν αρκετοί ασθενείς και κάποιοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών).

Σίγουρα πρόκειται για μία άσχημη εξέλιξη για το μοναδικό εκπρόσωπο του Νομού μας, τον ΑΟ Διαβολιτσίου (προέρχεται από 5 σερί ήττες). Έτσι η ομάδα της Ρόδου θα πάρει τη νίκη με 3-0, ενώ ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα μηδενιστεί. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές, κυρίως στο τεχνικό τιμ. Πρέπει δε να αναφέρουμε ότι στον αγώνα του Α΄ γύρου ο ΑΣ Ρόδου είχε επικρατήσει με το εντυπωσιακό 4-1.

Τέλος ν’ αναφέρουμε ότι ο ΑΟ Διαβολιτσίου στον α΄ γύρο του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής έκανε άσχημη πορεία και σε 13 ματς είχε απολογισμό 1 νίκη, 5 ισοπαλίες και 7 ήττες, ενώ βρίσκεται στη 13η θέση της κατάταξης και ο βασικός στόχος που είναι η παραμονή στην κατηγορία φαντάζει  δύσκολος να επιτευχθεί.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Τα υπόλοιπα ματς της 14ης αγωνιστικής (πρεμιέρα του β΄ γύρου) του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, είναι τα εξής:

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου – 11.00 π.μ.
Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – ΑΕ Μυκόνου

3.00 μ.μ.
ΑΠΣ Πάτραι – Αίαντας Γαστούνης
ΑΟ Πυλίου Κω – Παναργειακός
Πανιώνιος – ΑΕ Ερμιονίδας
Πανηλειακός – Πανγυθεατικός
Αιολικός – Ιάλυσος Ρόδου.