Βαριά ήττα στη Γαστούνη για το Διαβολίτσι

Βαριά ήττα στη Γαστούνη για το Διαβολίτσι

Με δύο γκολ στο α’ ημίχρονο και άλλα τρία στο β’ (συν ένα δοκάρι και κάποιες ακόμη ευκαιρίες) ο Αίαντας Γαστούνης δεν άφησε κανένα περιθώριο χθες στον αποδεκατισμένο από παίκτες ΑΟ Διαβολιτσίου (απουσίασαν οι Καντούτσης, Μπαλόπουλος, Πάγια, Πιτσιλής, ενώ με πρόβλημα έπαιξε ο Στραβάκος), επικρατώντας με το ευρύ 5-0. Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος Όμιλος), η οποία χαρακτηρίστηκε από καταιγίδα γκολ σε όλα τα ματς που διεξήχθησαν!

Η ομάδα της Ηλείας άνοιξε το σκορ στο 25’ και το έκλεισε στις καθυστερήσεις, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές με τον Παπαχριστόπουλο και τον Σταθάτο και μια με τον Τσιρίκο. Ο ΑΟ Διαβολιτσίου θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 32′ όταν μετά από σέντρα του Τσιγαρίδη από δεξιά, η κεφαλιά του Μουλιάτου βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά από κοντά δεν μπόρεσε ο Ηλιόπουλος να σκοράρει, με τον Καλαματιανό επιθετικό να έχει και στο 90’σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Βίλλιος.

Από την πλευρά του Αίαντα Γαστούνης: στο 25′ κόρνερ του Σταθάτου, κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου, η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος πριν διώξει ο Βασιλειάδης (1-0). Στο 44΄με ωραίο συνδυασμό των παικτών του Αίαντα και σουτ του Σταθάτου από το ύψος της περιοχής (2-0). Στο 50′ εξ’ επαφής σουτ του Καράγιωργα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70′ σουτ του Παπαχριστόπουλου στα δίχτυα (3-0). Στο 86′ από κόρνερ του Σταθάτου, κεφαλιά του Τσιρίκου και 4-0. Στο 91’ με προσποίηση και σουτ ο Σταθάτος «σφράγισε» το τελικό 5-0.

ΑΙΑΣ ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ (Αλέξης Γαβριλόπουλος): Βίλλιος, Χριστοφοράτος, Τριανταφυλλόπουλος, Βατσής, Τσακοπιάκος, Καράγιωργας (52′ Κάρδαρης), Τσιρίκος, Κουλούρης, Παπαχριστόπουλος (80′ Μουτσάι), Σταθάτος, Πυρρής (85′ Μαργαρίτης).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Βασιλειάδης, Σταματελόπουλος (65′ Ντέλης), Βελλής, Δημητρίου, Τσιμικλής (46′ Αλεξανδρής), Μπούνας (80′ Αρβανίτης), Στραβάκος (54′ Ορλάντο), Τσιγαρίδης (80′ Σάλα), Μουλιάτος, Ηλιόπουλος, Θώδης.

-Τα αναλυτικά στοιχεία από τον συνάδελφο Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο και το ilia.news.

4ος Όμιλος
Πρόγραμμα-αποτελέσματα 13ης αγωνιστικής

ΑΕ Ερμιονίδας-Πανηλειακός 6-3

Πανγυθεατικός-Φοίνικας Ν.Επιδαύρου 1-4

ΑΕ Μυκόνου-Ρόδος 3-0

Παναργειακός-ΑΠΣ Πάτραι 4-0

Αίας Γαστούνης-ΑΟ Διαβολιτσίου 5-0

Πανιώνιος-Αιολικός σήμερα (9/2)

Ιάλυσος-ΑΟ Πυλίου Κω 15/2

Η Βαθμολογία

1       ΑΕ Μυκόνου    28

2      Αιολικός   27

3      ΑΣ Ρόδου 25

4      Πανιώνιος       25

5      ΑΕ Ερμιονίδας  22

6      ΑΟ Πυλίου      18

7      Παναργειακός  18

8      Αίας Γαστούνης       17

9      Φοίνικας Νέας Επιδαύρου 16

10    Ιάλυσος   15

11     Πανηλειακός    13

12    ΑΠΣ Πάτραι   9

13    ΑΟ Διαβολιτσίου     8

14    Πανγυθεατικός        4

H επόμενη αγωνιστική, Κυριακή 12/2
Πανηλειακός-Πανγυθεατικός

ΑΠΣ Πάτραι-Αίας Γαστούνης

Πανιώνιος-Ερμιονίδα

ΑΣ Ρόδος-Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλίου Κω-Παναργειακός

Αιολικός Μυτιλήνης-Ιάλυσος Ρόδου

Φοίνικας Ν. Επιδαύρου-ΑΕ Μυκόνου