Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το final 4 της Καλαμάτας

Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το final 4 της Καλαμάτας

Αρχή την Παρασκευή στην Τέντα με Μίλωνας-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η Κ.Ε.Δ./Ε.Ο.ΠΕ. ανακοίνωσε χθες τους διαιτητές, τους επόπτες, τις γραμματείες και τους παρατηρητές για το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών που θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου στην Καλαμάτα.

Διαιτητές θα είναι οι Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος, Αλέξανδρος Μυλωνάκης, Κωνσταντίνος Βουδούρης και από τον Σύνδεσμο Αθηνών και Ανατολικής Αττικής, ο Στυλιανός Παπακοσμάς (Σύνδεσμος Βορείου Ελλάδας) και ο Λεωνίδας Γεράνιος (Σύνδεσμος Πελοποννήσου).

Τις υπηρεσίες τους ως επόπτες θα προσφέρουν οι Γιώργος Καπότης, Νίκος Ζαρμπίνης του Συνδέσμου Αθηνών και Ανατολικής Αττικής και Κροίσος-Παναγιώτης Σαμοθράκης (Σύνδεσμος Πειραιά και Δυτικής Αττικής).

Στη γραμματεία θα καθίσουν οι Χρύσα Θεοδωρίδου και Παναγιώτα Καπουράνη από τον Σύνδεσμο Πειραιά και Δυτικής Αττικής.

Παρατηρητές διαιτησίας θα είναι από τον Σύνδεσμο Αθηνών και Ανατολικής Αττικής ο Βασίλης Ράπτης και ο Μεσσήνιος Γιώργος Γεωργουλέας.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Α’ Ημιτελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 18.00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Β’ Ημιτελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 21.15 (ΕΡΤ-3): Π.Α.Ο.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

Τελικός, Κλειστό γυμναστήριο «Τέντα» 21.30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού

Ισχυρά μέτρα ασφαλείας
Ισχυρά μέτρα πρόληψης και περιφρούρησης θα ισχύσουν για το final 4 της Καλαμάτας, με πρώτο την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων. Εκδόθηκαν 1.200 προσκλήσεις που μοιράστηκαν στις 4 φιναλίστ και στα τοπικά σωματεία και οι οποίες είναι ονομαστικές (ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής εφόσον πρόκειται για αλλοδαπούς και ΑΜΚΑ για τα παιδιά). Εάν περισσέψουν προσκλήσεις θα διατεθούν από το Δήμο Καλαμάτας. Σημειώνεται ότι οι προσκλήσεις για τον Α ́ ημιτελικό και Β ́ ημιτελικό, την Παρασκευή (31-03-2023), θα είναι διαφορετικού χρώματος από αυτές του Τελικού Κυπέλλου, το Σάββατο (01-04-2023).

Η είσοδος στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΤΕΝΤΑΣ» στην Καλαμάτα Μεσσηνίας τις ημέρες των αγώνων, θα πραγματοποιείται από τις θύρες Α ́ και Β ́ (πρόσοψη/ ανατολική μακρά πλευρά του γηπέδου) για τους θεατές / φιλάθλους και μόνο με την επίδειξη της πρόσκλησης και του δημόσιου εγγράφου που χρησιμοποιήθηκε κατά την προεγγραφή (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή αριθμός διαβατηρίου ή ΑΜΚΑ) για την απόλυτη διασταύρωση των στοιχείων αυτού και το επιτρεπτό της κατοχή της πρόσκλησης.

Tags: