Με ΑΠΣ Πάτραι στο Μελιγαλά ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Με ΑΠΣ Πάτραι στο Μελιγαλά ο ΑΟ Διαβολιτσίου

Με τον ΑΠΣ Πάτραι κοντράρεται σήμερα στις 3.00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά, ο ΑΟ Διαβολιτσίου για την 20ή αγωνιστική του 4ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Οι «νερατζούρι» του Διαβολιτσίου θα προσπαθήσουν να κάνουν αξιόλογη εμφάνιση και να πετύχουν την Τρίτη νίκη τους (προηγήθηκαν εκείνες κόντρα σε ΑΟ Πυλίου Κω, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου).

Βέβαια, δεν λείπουν ξανά τα προβλήματα, καθώς ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής και ο τεχνικός διευθυντής Αλέκος Τσατάς, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τους Φώτη Μπαλόπουλο, Ντάνιελ Πάγια (τιμωρημένοι) και Γιώργο Βέλλη (στρατευμένος). Δύσκολη δε θεωρείται η συμμετοχή των Σταύρου Μπούνα, Γουέσλεϊ (ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς). Υπολογίζονται πάντως κανονικά οι Δημήτρης Πιτσιλής και Σωτήρης Ντελής (απουσίασαν από την προηγούμενη συνάντηση με την ΑΕ Ερμιονίδας).

Διαιτητής έχει οριστεί ο Αθανάσιος Κεφίλης από την ΕΠΣ Κορινθίας, βοηθοί θα είναι οι Ηλίας Μπεκιάρης και Ευστράτιος  Βαλκανάς από την ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος  Ρουμπάνης από την ΕΠΣ Ηλείας.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Τα υπόλοιπα ματς της 20ής αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:

Κυριακή – 2.00 μ.μ.

ΑΕ Μυκόνου – ΑΟ Πυλίου Κω

3.00 μ.μ.

Αίανας Γαστούνης – ΑΕ Ερμιονίδας

Ιάλυσος Ρόδου – Φοίνικας Νέας Επιδαύρου

Πανγυθεατικός – Αιολικός

Πανιώνιος – Πανηλειακός

Παναργειακός – ΑΣ Ρόδου