Μεσσηνία: Υποψήφιος βουλευτής της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ ο Γεώργιος Ερίων Δημόπουλος

Μεσσηνία: Υποψήφιος βουλευτής της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ  ο Γεώργιος Ερίων Δημόπουλος

Συνεχίζεται δυναμικά η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων της συμμαχίας Πράσινο και Μωβ πανελλαδικά. Στη δεύτερη ανακοίνωση, χθες, περιλαμβάνονταν 50 νέες υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και των δύο συνεπικεφαλής Βασιλική Γραμματικογιάννη (A’ Aθηνών) και Δομήνικου Χρυσίδη (Α’ Θεσσαλονίκης). Όσον αφορά στη Μεσσηνία, να ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του προγραμματιστή Γεωργίου Ερίων Δημόπουλου.

Η συμμαχία Πράσινο και Μωβ επιδιώκει να υπερβεί το όριο του 3% και να συμμετάσχει στην ελληνική Βουλή για να αλλάξει την πολιτική και τους συσχετισμούς, για να αναγκαστούν τα κόμματα να μιλήσουν για προγράμματα, για πράσινες λύσεις και δομικές μεταρρυθμίσεις, για δημιουργικές, θετικές, δίκαιες αλλαγές που ζητάει η κοινωνία.

Στα δε ψηφοδέλτια του Πράσινο & Μωβ συμμετέχουν τόσο παλιότερα όσο και πολλά νέα στελέχη του οικολογικού-πράσινου, φιλοευρωπαϊκού και φιλοζωικού χώρου, που σήμερα αποτελούν την Ομάδα των Πράσινων / EFA στο Ευρωκοινοβούλιο. Επίσης, πολλά στελέχη της αυτοδιοίκησης, που έχουν ιδρύσει το δίκτυο 32 πράσινων αυτοδιοικητικών, ενεργοί πολίτες σε θέματα δημοκρατίας, δικαιωμάτων, προστασίας του ανθρώπου, της φύσης και των ζώων, πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ακτιβιστές, στελέχη της κοινωνίας των πολιτών και άλλοι.