Μόνο ο λαός αποφασίζει τις πολιτικές «μεταγραφές»!

Μόνο ο λαός αποφασίζει  τις πολιτικές «μεταγραφές»!

Φανερός ο πανικός Μητσοτάκη για τα ψηφοδέλτια ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ!

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είχε το δικό του λόγο όταν είπε πως ο Μητσοτάκης βάζει το… κάρο μπροστά από το άλογο, όμως ας δούμε και πού αλλού ταιριάζει αυτή η φράση.

Αφορμή παίρνω από τους σχολιασμούς που γίνονται από τον ίδιο τον Μητσοτάκη, τους ΝΔκράτες των τηλεοπτικών παραθύρων και των «πετσωμένων» δημοσιογράφων των… πολύ πρωινών (κυρίως) εκπομπών!

Σχολιασμοί που αφορούν στην ένταξη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσωπικοτήτων της κοινωνίας, της επιστήμης, του μόχθου και της εργασίας.

Γιατί τον Β. Αντώναρο, γιατί από τώρα τον Παχατουρίδη για δήμαρχο Περιστερίου, γιατί τον έναν και γιατί τον άλλον.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Ν.Δ.;

Η διαφορά που απαντά στο ποιος και γιατί δεν μπερδεύει τη σειρά τοποθέτησης του «κάρου και του αλόγου»!

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε από το 3% και έχει φτάσει (κατά τη γνώμη μου) στο 40%… και πλέον!

Δηλαδή, η κοινωνία και ΜΟΝΟ αυτή άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα και πήγε μαζί του, δίχως να ρωτήσει τα κόμματα και τα στελέχη με τα οποία είχε ταυτιστεί μέχρι το 2014.

Η κοινωνία, ο λαός και ΜΟΝΟ αυτοί ακολούθησαν τον Τσίπρα. Και ΜΟΝΟ αυτόν!

Τι πιο απλό και λογικό, να φέρει και στελέχη (τα οποία ήθελαν) στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και, μάλιστα, σε περίοδο που το αντι-ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν κάποιοι να το ξαναζωντανέψουν;

Ο Μητσοτάκης και η Ν.Δ. των Αδωνιδοπλευροβορίδιδων, των ποταμίσιων, των σημιτικών ορφανών και των κρυφοδεξιών του πασοκινάλ, που παραμέρισαν και εξοστράκισαν τους «παραδοσιακούς» δεξιούς, τι έκανε;

Μαζεύει ονόματα, στελέχη και άτομα που δίνουν όρκο πίστης μόνο στον αρχηγό και περιμένει την κοινωνία να τους ακολουθήσει!

Είναι ποτέ δυνατόν;

Αλήθεια, πιστεύουν πως ο λαός ακολουθεί αυτούς που για προσωπικά συμφέροντα αλλάζουν κόμματα;

Λοιπόν. Ο λαός, η κοινωνία επιλέγει και όποιος το καταλαβαίνει, ακολουθεί.

Όποιος δεν το καταλαβαίνει, ας μείνει με την απορία και με τα στελέχη ΔΙΧΩΣ το λαό!

Του Παναγιώτη Στέφανου
Υποψήφιου βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Υ.Γ. 1 Κάποιοι άλλοι νόμιζαν πως το 3% πήγε στο 40% λόγω της δίκης τους ικανότητας. Δοκίμασαν το λαό και ΑΥΤΟΣ απάντησε!

Υ.Γ. 2 Ιστορικές αποδείξεις. Πώς το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έγινε μεγάλο κόμμα; Πήγε πρώτα ο λαός μαζί του ή πήγαν πρώτα (για όσους θυμούνται) ο Μπούτος, ο Ανδριανόπουλος, ο Μίμης Ανδρουλάκης και πολλοί άλλοι; Ακολούθησε μήπως ο λαός; Φυσικά όλοι ακολούθησαν το λαό που πήγε στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα!