«Νέα Δυναμική»: Ανακοινώθηκαν οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού

«Νέα Δυναμική»: Ανακοινώθηκαν οι νέοι  υποψήφιοι του συνδυασμού

Στην παρουσίαση πέντε νέων υποψηφίων προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης από το χώρο του Cine Center Καλαμάτας ο συνδυασμός «Νέα Δυναμική» και ο επικεφαλής του Παναγιώτης Χειλάς.

Με φόντο τις δημοτικές εκλογές του φετινού φθινοπώρου, στόχος του συνδυασμού –όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην προχθεσινή παρουσίαση- είναι η ανανέωση του Δήμου Καλαμάτας, μεταξύ άλλων μέσα από τα «πιστεύω» των μελών του, που είναι η αξιοκρατία, η κοινωνική δικαιοσύνη και ο μη αποκλεισμός των πολιτών.

Από πλευράς του, ο κ. Χειλάς σημείωσε ότι, έπειτα από την επαφή με τους κατοίκους των 33 Κοινοτήτων του Δήμου Καλαμάτας, και την καταγραφή των ζητημάτων που απασχολούν την κάθε μία από αυτές, ο συνδυασμός είναι σε θέση να παρουσιάσει κατά το επόμενο διάστημα την κοστολογημένη μελέτη προς επίλυση αυτών των ζητημάτων, σε ένα περιοδικό το οποίο θα μείνει ως «παρακαταθήκη» στους πολίτες του Δήμου Καλαμάτας.

Οι νέοι υποψήφιοι του συνδυασμού

-Αγγελόπουλος Π. Γεράσιμος (επαγγελματίας αγρότης & επιχειρηματίας)

-Ξαρχάκου Α. Σταυρούλα (πτυχιούχος Ελληνικού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, MSc στη Αρχαιομετρία και στις Νέες Τεχνολογίες, πτυχιούχος Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης Ίασμος, πτυχιούχος Φωτογραφίας στην ΑΚΤΟ – δημοσιογράφος & σκηνοθέτις)

-Παπαδόπουλος Δ. Αθανάσιος (πτυχιούχος μαθηματικός – ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης)

-Μαρία Γ. Τσεργά (επιχειρηματίας – Κέντρο Αισθητικής & Ομορφιάς)

-Φιλανδριανός Γ. Κωνσταντίνος (πτυχιούχος Πληροφορικής – ιδιωτικός υπάλληλος)

Κλείνοντας, ο συνδυασμός απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας για τις 7 Μαΐου, οπότε πρόκειται να παρουσιαστεί το πλήρες πρόγραμμά του.

Της Χριστίνας Μανδρώνη