Ο Π. Χειλάς παρουσίασε υποψηφίους και πτυχές της πολιτικής του

Ο Π. Χειλάς παρουσίασε υποψηφίους  και πτυχές της πολιτικής του

Τους πρώτους πενήντα υποψηφίους του συνδυασμού «Νέα Δυναμική» παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Χειλάς. Κατά τη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «οι υποψήφιοι και οι υποψήφιές μας προέρχονται από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους (επιχειρηματίες, επιστήμονες, υπαλλήλους, αγρότες, φοιτητές).

Συμπορευόμαστε με τους ανθρώπους της εργασίας, που συνδυάζουν τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους για την ανανέωση της διοίκησης του Δήμου Καλαμάτας. Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε ενωμένοι για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών, προσφέροντας ένα σύγχρονο και επιστημονικά εμπεριστατωμένο τρόπο σκέψης και δράσης.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι πολίτες της Καλαμάτας θα αναγνωρίσουν την αξία και την ποιότητα του ψηφοδελτίου μας, καθώς και την ανεξάρτητη – ακομμάτιστη παρουσία μας, μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα και μικροκομματικές εξαρτήσεις».

Επίσης, ο κ. Χειλάς ανακοίνωσε ότι στις  27 Απριλίου θα παρουσιάσει τους συμβούλους του σε εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην Αίθουσα 1 του Cine Center Καλαμάτας, όπου και θα ανακοινωθεί μια ακόμα ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Επιπρόσθετα, στις 7 Μαΐου θα παρουσιάσει το πλήρως κοστολογημένο (σ.σ. όπως σημείωσε με έμφαση) πρόγραμμα του συνδυασμού του στο Πνευματικό Κέντρο.

Παράλληλα, κατά την ομιλία του σημείωσε πως, σε περίπτωση νίκης του συνδυασμού του στις δημοτικές εκλογές, θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη στελέχωση του Δήμου με ένα μελετητικό όργανο ιδιωτικού δικαίου, του οποίου αποκλειστικός στόχος θα είναι η προετοιμασία πλήρων μελετών, προκειμένου να διεκδικηθούν έργα από τα διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία, παρατηρώντας ότι με αυτό τον τρόπο δε θα χάνεται πολύτιμος χρόνος για την υλοποίησή τους. Επίσης, θα υπάρξει μεγαλύτερη απορροφητικότητα.

Για τις Κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας, σχολίασε ότι θα έχουν το δικό τους προϋπολογισμό, ενώ οι πρόεδροι θα ιεραρχούν τα έργα προτεραιότητας στην περιοχή τους.
Α.Π.