Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Βραβεύσεις από τη γιορτή Βιβλιοδρομίας

Εκπαιδευτήρια Μπουγά: Βραβεύσεις από τη γιορτή Βιβλιοδρομίας

Σε ένα χώρο γεμάτο αρώματα βιβλίων πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις από τη γιορτή Βιβλιοδρομίας των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά με θέμα «Μ’ ένα βιβλίο στον κόσμο ταξιδεύω».

Κι όπως περιγράφεται σχετικά: «Η διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, Μάγδα Σουλιώτη, μάς υποδέχτηκε θερμά στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης. Μας μίλησε για τη λειτουργία της και χάρισε από ένα βιβλίο της Λήδας Βαβαρούση, “Ο κύκλος της χαράς: μια ιστορία για την κυκλική οικονομία”, σε όλους τους διακριθέντες μαθητές που βρέθηκαν εκεί. Οι μαθητές καταχειροκροτήθηκαν, οι γονείς το απόλαυσαν και το σχολείο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά άντλησε δύναμη αισιοδοξίας και χαράς γι’ αυτή τη γιορτή, που είναι αφιερωμένη στο παιδικό βιβλίο.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Λυκούργο Καρολεμέα, ιδιοκτήτη του βιβλιοπωλείου  “bookmark”, που μας υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, την κα Αλεξάνδρα Αυγερινού από τις εκδόσεις “Διόπτρα” για την εξαιρετική συνεργασία μας, την εταιρεία  “Δεσύλλας” για τα όμορφα επιτραπέζια που χάρισε στους τυχερούς μαθητές και, τέλος, ευχαριστούμε τις εκδόσεις “mm publications” και “Helbling”, για την ευκαιρία που μας δίνουν τα ξενόγλωσσα λογοτεχνικά βιβλία τους, προκειμένου η δράση της εκφραστικής ανάγνωσης να υλοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Μέσα από την καρδιά μας ευχαριστούμε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που υποστηρίζουν θερμά τη φιλαναγνωσία και επιλέγουν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στη γιορτή των Βιβλιοδρομιών».