Ανέλαβαν υπηρεσία οι εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου Οιχαλίας

Ανέλαβαν υπηρεσία οι εργάτες πυροπροστασίας του Δήμου Οιχαλίας

Συνάντηση με τα άτομα που προσελήφθησαν για τις ανάγκες της πυρασφάλειας του Δήμου Οιχαλίας είχε η δήμαρχος Π. Γεωργακοπούλου την περασμένη Δευτέρα στο Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας”, παρουσία των αντιδημάρχων Ηλία Ντονά και Αθ. Στεφανούρη, του προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας και στελεχών του Π.Κ. Μελιγαλά και της Δ.Π.Υ. Ν. Μεσσηνίας

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα κληθούν να εκτελέσουν το έργο τους και αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα επισημάνθηκε η πλήρης συνεννόηση και επικοινωνία που πρέπει να υπάρχει με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τους προέδρους των Κοινοτήτων.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή αρχή, επισημαίνοντας την αξία του έργου που θα επιτελέσουν, συμβάλλοντας στην πρόληψη, την επιτήρηση της ευρύτερης περιοχής, τον καθαρισμό των χώρων, όπου χρειαστεί κ.ά.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο της δημάρχου με στελέχη της Πυροσβεστικής, την κα Μπομπόνη υποδιοικήτρια Π.Υ Καλαμάτας, τον κ. Γεωργανά επιπυραγό Π.Υ Καλαμάτας και τον κ. Λαδά, αναπληρωτή προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά, όπου συζητήθηκαν σχέδια και τρόποι αντιμετώπισης πυρκαγιάς.