Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεσσηνίας απαντούν στο Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας σε 5 κρίσιμα ερωτήματα

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μεσσηνίας απαντούν στο  Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας σε 5 κρίσιμα ερωτήματα

Τις απόψεις όλων των υποψήφιων δημάρχων και στους έξι Δήμους της Μεσσηνίας, για συγκεκριμένα ζητήματα του τουρισμού και της εστίασης, κατέγραψε ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας και όλες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του messinia-sem.gr, καθώς η δημοσίευσή τους στην εφημερίδα είναι αδύνατη λόγω του μεγάλου χώρου που καταλαμβάνουν.

«Με δεδομένη την απαραίτητη καλή συνεργασία των επαγγελματιών με την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, επιχειρήσαμε να θέσουμε τις βάσεις επάνω στις οποίες θα μπορούσε να ξεκινήσει ο διάλογος για την επίλυση των ζητημάτων που αφορούν στην εστίαση, αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη εν συνόλω», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

Γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του συλλόγου έκριναν ιδανική τη συγκυρία των εκλογών, ώστε να δημοσιοποιηθούν οι απόψεις όλων των υποψήφιων δημάρχων σχετικά με τον επαγγελματικό κλάδο της εστίασης.  «Τομέα νευραλγικό, συνεχώς εξελισσόμενο, αποδέκτη όλων των κοινωνικών, οικονομικών κραδασμών και άμεσα συνδεδεμένο με το τουριστικό μας προϊόν. Οι επιχειρήσεις της εστίασης ήταν, είναι και θα παραμείνουν ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας με τις Δημοτικές Αρχές λόγω της καθημερινής τους συνδιαλλαγής με τους πολίτες. Για όλους αυτούς τους λόγους και κατόπιν επικοινωνίας και συζητήσεων με τα μέλη μας, λάβαμε την πρωτοβουλία να συντάξουμε ένα ερωτηματολόγιο απευθυνόμενο προς τους υποψήφιους δημάρχους,  ώστε να δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξουν τις θέσεις τους σε σημαντικά ζητήματα. Τα ερωτήματα προέκυψαν από έρευνα στην οποία έλαβαν μέρος – ανώνυμα-  συνολικά 68 επιχειρήσεις της Μεσσηνίας», σημειώνεται μεταξύ άλλων.