Σήμερα το τουρνουά αγάπης για την Καρδίτσα

Σήμερα το τουρνουά αγάπης για την Καρδίτσα

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας σε συνεργασία με τα σωματεία Καλαμάτα, Πατίστα, Δαναός και Πράσινα Πουλιά, διοργανώνουν σήμερα στις 6 μ.μ. στο αθλητικό κέντρο του Κορδία τουρνουά ποδοσφαίρου για την οικονομική ενίσχυση των αθλητικών σωματείων της Καρδίτσας, η οποία επλήγη πρόσφατα από πλημμύρες.

Εισιτήρια αξίας 5 ευρώ διατίθενται στην είσοδο του γηπέδου, από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Μ.  και από μια σειρά καταστήματα που έχουν αναρτημένη την αφίσα του τουρνουά και είναι μεταξύ άλλων: Ballers Sports Cafe Αριστοδήμου & Πολυχάρους, Παιδότοπος Ουράνιο Τόξο Καρολεμέας Λυκούργος στον πεζόδρομο Αντωνοπούλου, Καφενείο Χάτζι στην οδό Σταδίου 76, Μini market Γαβριήλ Γεωργία (Λακωνικής), Coffee island στην πλατεία 23ης Μαρτίου, Cafe one στην Αρτέμιδος, La casa de cafe στην οδό Αριστομένους, Περίπτερο κοντά στο jumbo Χουντή Αφροδίτη, Nombre cafe – croissant στην Ψαρών 54 & Μακεδονίας, mini market Γεωργίλεας Νίκος στη Βύρωνος 27 &  Κρήτης, Ασφάλειες Σπηλιώτη και σωματείο Νέος Αρις, 24ωρο περίπτερο του Αγγελόπουλου Βασίλη έναντι υπεραστικού ΚΤΕΛ στη Μεσσήνη, περίπτερο Μαρκάκης Χρήστος στη Μεσσήνη και από τις ακαδημίες των συλλόγων Δαναός Καλαμάτας, Π.Σ η Καλαμάτα, Πράσινα Πουλιά και Α.Ο.Π.Κ.ΠΑΤΙΣΤΑ .

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Ευχαριστίες για τις βοήθειες στο γήπεδο του Κορδία
Με χθεσινή ανακοίνωση: Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Μ. θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια το Δήμαρχο της Καλαμάτας, κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο, για τα έργα συντήρησης και ανακαίνισης που έγιναν στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ.Μ., στον Κορδία. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Λαϊκής Αγοράς, κ. Αγγελή Αναστάσιο, αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της Λαϊκής Αγοράς, κ. Νινιό Παναγιώτη (Τάκη), για την παροχή του απινιδωτή, ο οποίος θα χρησιμοποιείται στο Αθλητικό μας Κέντρο. Επιπλέον τον Αντιδήμαρχο, κ. Μαστραγγελόπουλο Δημήτριο, για την προσφορά του στο Αθλητικό Κέντρο με την αντικατάσταση των Πυροσβεστικών Φωλιών. Τέλος, τον Φαρμακοποιό, κ. Περρωτή Ιάκωβο, για την επάνδρωση του Ιατρείου του Αθλητικού Κέντρου, με Ιατροφαρμακευτικό υλικό.

Σήμερα η κλήρωση του Κυπέλλου

Τέλος, σήμερα στις 2 μ.μ. έχει προγραμματιστεί να γίνει η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθούν επίσης σήμερα.