Τιμητικές διακρίσεις για το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Τιμητικές διακρίσεις για το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας

Δύο τιμητικές διακρίσεις για το ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας δόθηκαν από την «Κουλτουρόσουπα» της Θεσσαλονίκης.

Το έργο “Βουντή” της Αργυρούς Μαργαρίτη, με τη Χρυσάνθη Δούζη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαργαρίτη, μουσική Γιώργου Ανδρέου και σκηνικό και κοστούμια Αλεξάνδρας Καψάλα, επελέγη από τους κριτικούς του γνωστού ιστότοπου (kulturosupa.gr) ως μία από τις 10 καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς που πέρασε.

Επίσης, η παράσταση “Ατρείδες”, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μαργαρίτη, μουσική του Δημήτρη Οικονομάκη και σκηνικό και κοστούμια της Αλεξάνδρας Καψάλα, επελέγη από τους κριτικούς ως μία από τις 10 παραστάσεις που τους απονεμήθηκε εύφημος μνεία. Δύο διακρίσεις στην εκπνοή του 2023 για το ΔΗΠΕΘΕΚ που τιμούν το θέατρο της πόλης, όπως σημειώνεται σχετικά.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας για τη χειμερινή περίοδο 2023-2024. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7 και τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, στις 8.30 το βράδυ, όπως και κάθε Κυριακή και Δευτέρα μέχρι και το Φεβρουάριο, θα παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας «Ο θεός της σφαγής» .

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στις 11.30 το πρωί, στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, θα παιχτεί «Ο κεραμιδοτρέχαλος».

Πληροφορίες για τις παραστάσεις 2721082616.