Μαγιονάτα: Η νέα σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την εταιρεία Παπαδημητρίου

Μαγιονάτα: Η νέα σάλτσα μαγιονέζας με ταχίνι από την εταιρεία Παπαδημητρίου

Λανσάροντας μία καινοτόμα σάλτσα μαγιονέζας εισέρχεται στην εν λόγω κατηγορία η εταιρεία Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ., γνωστή από τα αγαπημένα προϊόντα Kalamata Papadimitriou,

Η μαγιονάτα μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την κλασσική μαγιονέζα, έχοντας 50% λιγότερα λιπαρά, αλλά διατηρώντας παρόμοια, πλούσια γεύση και κρεμώδη υφή χάρη στο ταχίνι! Επίσης, δεν περιέχει αυγό, δεν περιέχει γλουτένη και είναι προϊόν vegan, κατάλληλο για περίοδο νηστείας.

«Το νέο προϊόν είναι η απάντησή μας στο πώς θα ήταν η μαγιονέζα αν την ανακαλύπταμε σήμερα», τονίζει ο Χρίστος Παπαδημητρίου, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, και προσθέτει: «Η μαγιονάτα® αντικατοπτρίζει τις αξίες των ήδη γνωστών προϊόντων μας, που είναι ελληνικής παραγωγής, καινοτόμα, κατάλληλα για μικρούς και μεγάλους, και σε προσιτή τιμή».

Να σημειωθεί ως η εταιρεία Παπαδημητρίου ΧΚ ΑΒΕΤ είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στη νότια Πελοπόννησο και η πρώτη παραγωγός βαλσαμικού ξιδιού στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια τα προϊόντα της ταξιδεύουν και στο εξωτερικό φέρνοντας τις γεύσεις της Ελλάδας σε περισσότερες από 25 χώρες.