Ελεύθεροι οι δύο για την απόπειρα ληστείας πρακτορείου ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους

Ελεύθεροι οι δύο για την απόπειρα  ληστείας πρακτορείου ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους

Αύριο απολογείται ο 25χρονος Ρουμάνος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ύστερα από πολύωρες απολογίες, ο 26χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στους Γαργαλιάνους τα ξημερώματα της Κυριακής, και ο 20χρονος Ρομά που κατηγορείται ως συνεργός του.

Ο 26χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο και τους τελευταίους μήνες είχε παίξει και χάσει δικά του χρήματα, καθώς και χρήματα τα οποία δανείστηκε από οικείους του και αλλά άτομα.

Αισθανόμενος λοιπόν πιεσμένος, επειδή έπρεπε να τα επιστρέψει, προέβη στην πράξη αυτή, χωρίς να την έχει προσχεδιάσει και δίχως να θέλει να βλάψει κάποιον.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και χρηματική εγγύηση ποσού 1.000 ευρώ. Ο 20χρονος Ρομά αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισής του στο Α.Τ. του τόπου διαμονής του.

Αύριο Παρασκευή απολογείται ο 20χρονος Ρουμάνος, ο οποίος είναι ο τρίτος που κατηγορείται ως συνεργός στην απόπειρα ληστείας.