Καλαμάτα: Απόπειρα βιασμού στον παλιό εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΣΕ

Καλαμάτα: Απόπειρα βιασμού στον παλιό εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΣΕ

Χάρις στην ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά της γλίτωσε τα χειρότερα νωρίς το πρωί της Κυριακής μια 35χρονη γυναίκα από την Αλβανία, όταν προσπάθησε να τη βιάσει ένας 29χρονος Αρμένιος στο κέντρο της Καλαμάτας, στον εγκαταλελειμμένο χώρο του ΟΣΕ…

Ένας χώρος επικίνδυνος και ρημαγμένος από τότε που σταμάτησε η σιδηροδρομική σύνδεση, για τον οποίο διαμαρτύρονται συνεχώς κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής, όσον αφορά στις έκνομες και παραβατικές συμπεριφορές που παρατηρούνται εκεί όταν νυχτώνει.

Και για τον οποίο χώρο επανειλημμένως το «Θ» έχει παρουσιάσει σε αναλυτικά ρεπορτάζ του την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί εκεί, καλώντας τους αρμόδιους φορείς να λάβουν μέτρα, είτε αξιοποιώντας τον είτε προστατεύοντάς τον. Παρά ταύτα, παραμένει ένας άναρχος και επικίνδυνος χώρος στο κέντρο της πόλης.

Στις 8.30 το πρωί της Κυριακής μια γυναίκα κινδύνευσε, κι αν η ίδια δεν είχε το σθένος να αντιμετωπίσει αυτό που συνέβαινε, κανείς δε θα την άκουγε για να τη βοηθήσει.

Η 35χρονη από την Αλβανία αναζητούσε το σύντροφό της και ο 29χρονος Αρμένιος την έπεισε ότι ξέρει πού είναι, ενώ την έκανε να τον ακολουθήσει στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ. Όταν, όμως, έφτασαν σε απομονωμένο σημείο που ο επίδοξος βιαστής της γυναίκας αισθάνθηκε ασφαλής, χρησιμοποιώντας βία ακινητοποίησε την 35χρονη και επιχείρησε να τη βιάσει.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει, τρέχοντας κατευθείαν στην Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον Αρμένιο σε κοντινό σημείο και τον συνέλαβαν.

Χθες ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Της Βίκυς Βετουλάκη