Προπονητικό Camp τριάθλου στη Μεσσηνία

Προπονητικό Camp τριάθλου στη Μεσσηνία

Ορισμένοι από τους σημαντικότερους αθλητές τριάθλου καθώς και η κορυφαία σε οργάνωση και επιτυχίες ελληνική ομάδα τριάθλου, «Athens Triathlon Team» θα βρεθούν από 17 έως 20 Ιανουαρίου στην Καλαμάτα και στην Πύλο για ένα προπονητικό camp.

O συντονιστής προπονητής της ομάδας και πρωταθλητής τριάθλου, Γιάννης Ψαρέλης, σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

 «Τα τέλη της δεκαετίας του 90 ξεκίνησα να έρχομαι στην Καλαμάτα ατομικά για αθλητική προετοιμασία. Μπορεί η φετινή αφορμή να είναι το Ironman Greece 70.3 που θα γίνει στην Πύλο στις 5 Απριλίου όμως εμείς λατρεύουμε την Καλαμάτα και κάθε χρόνο θα είμαστε εδώ, ανεξάρτητα εάν υπάρχουν αγώνες στο Νομό.

Προσωπικά με κάθε ιδιότητά μου στον αθλητισμό στήριζα και θα στηρίζω την προβολή της Καλαμάτας ως προορισμό αθλητικού τουρισμού. Καθώς είμαστε σε ολυμπιακή χρονιά θα ήθελα να εκφράσω την ευχή το κράτος να αναβαθμίσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και να δημιουργήσει ένα Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στην Καλαμάτα, που θα καλύπτει τις ανάγκες της προολυμπιακής μας ομάδας.  Ένα ειλικρινές ευχαριστώ  σε όλους όσοι βοήθησαν στο να οργανωθεί σωστά το camp και ιδιαίτερα  στο συνάδελφο προπονητή Τάκη Λαγοπάτη, στη διεύθυνση του ξενοδοχείου Pharae Palace και του γυμναστηρίου Collective, που δέχθηκαν να προσαρμοστούν σε κάθε αίτημά μας για να είναι ικανοποιημένοι οι αθλητές και οι προπονητές».