Football League: Τρία παιχνίδια σήμερα, αύριο το κρίσιμο ματς Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

Football League: Τρία παιχνίδια σήμερα, αύριο το κρίσιμο ματς Καλαμάτα-Νίκη Βόλου

Τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν σήμερα για την 16η αγωνιστική της Football League. Πιο συγκεκριμένα στη 1 μ.μ. ο Ιάλυσος θα υποδεχθεί στη Ρόδο (Οικονομίδειο) το Αιγάλεω, ενώ στις 3 μ.μ. η Καβάλα θα φιλοξενήσει στο «Ανθή Καραγιάννη» την Ένωση Ασπροπύργου και η Ιεράπετρα τον Ιωνικό (θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3). Ειδικά οι δύο πρώτες συναντήσεις έχουν έντονο ενδιαφέρον, για την Καλαμάτα, καθώς εμπλέκονται «ανταγωνίστριες» ομάδες στη «μάχη» παραμονής.

Φυσικά, αυτό που έχει να κάνει η Μαύρη Θύελλα είναι να κερδίζει βαθμούς στα δικά της παιχνίδια, με το αυριανό κόντρα στη Νίκη Βόλου να είναι κρίσιμο βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ο αγώνας με τους Θεσσαλούς θα ξεκινήσει κανονικά στις 3 μ.μ. στο Στάδιο της Παραλίας. Το κλίμα και στις τάξεις των φιλάθλων έχει αναθερμανθεί μετά και την ισοπαλία στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο κατά τη 15η αγωνιστική, αλλά και τα δύο ματς για το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, όπου οι μελανόλευκοι είχαν ενθαρρυντικές εμφανίσεις. Η παρουσία των νέων αποκτημάτων αποτελεί επίσης πόλο έλξη για τους φίλους της ομάδας, που προβλέπεται ότι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο, προκειμένου να συμβάλλουν με το δικό τους τρόπο στην κατάκτηση του πολυπόθητου 3πόντου.

Η προετοιμασία της Καλαμάτας θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με την πρωινή προπόνηση, με τον τεχνικό της ομάδας, Βασίλη Βούζα, να «πονοκεφαλιάζει» για τη συμμετοχή του Στεργίδη, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Μπάμπης και Μάκος. Επίσης, ο Κωνσταντινόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε όμως να εκτίσει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Τέλος, πρόβλημα προέκυψε με το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον 27χρονο Ολλανδό επιθετικό Λέσλι Ντε Σα, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε κατόπιν αγώνα δρόμου που έκανε η διοίκηση. Δυστυχώς όμως η κακοδαιμονία χτύπησε για μια ακόμη φορά την πόρτα της τοπικής μας ομάδας, καθώς ο παίκτης, που έχει δείξει, κατά τις πρώτες ημέρες παρουσίας του εδώ, ότι μπορεί να βοηθήσει, αποχώρησε τραυματίας από την χθεσινή προπόνηση. Ο Ντε Σα υποβλήθηκε σε μαγνητική και απομένει να φανεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Τα εισιτήρια

Από τα γραφεία της ΠΑΕ, στην οδό Φραντζή 14 μπορούν να προμηθεύονται και σήμερα από τις 10:00 έως τις  3 μ.μ. εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου, οι φίλοι της Καλαμάτας. Την Κυριακή, ημέρα του αγώνα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10:00 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Προπώληση γίνεται και ηλεκτρονικά από την Ticketmaster.

Τέλος, κέντρο διάθεσης εισιτηρίων είναι και το κατάστημα Cosmos Καλαμάτας (Ιατροπούλου 20 & Βασιλέως Γεωργίου), κατά τις ώρες 09:00-18:00 σήμερα.