Ολοκληρώθηκε η επιστροφή του Γρίβα στην Καλαμάτα

Ολοκληρώθηκε η επιστροφή του Γρίβα στην Καλαμάτα

Γνώριμος κι αγαπητός από την προηγούμενη θητεία στην Καλαμάτα, ο νεαρός επιθετικός Φροίξος Γρίβας επέστρεψε στην ομάδα της Καλαμάτα και με την ολοκλήρωση όλων των διαδικαστικών εκκρεμοτήτων ανακοινώθηκε επισήμως σήμερα από την ΠΑΕ. Ήρθε και πάλι «δανεικός» για έναν χρόνο από τον ΟΦΗ, με την Μαύρη Θύελλα να γνωστοποιεί την απόκτησή του και να τον καλωσορίζει, δημοσιεύοντας και μια φωτό με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας, Βασίλης Παναγιωτόπουλο, να επικυρώνει δια χειραψίας την συμφωνία.
Ο Γρίβας είναι 22 ετών, ακραίος επιθετικός, είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα των Ελπίδων και πριν τον ΟΦΗ αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.
«Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας με την αγωνιστική του παρουσία και τα γκολ του, να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα γίνεται ενημέρωση για την πορεία της προετοιμασίας:
Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνεται αύριο η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της Μαύρης Θύελλας.
Πρώτο στάδιο με πολύ ιδρώτα για τη φυσική κατάσταση της ομάδας και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να βάλουν οι ποδοσφαιριστές τις βάσεις για μια δύσκολη και απαιτητική αγωνιστική περίοδο.
Ο προπονητής μας Περικλής Αμανατίδης είναι πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση, την ενέργεια και το πάθος των παικτών στην διάρκεια των δυνατών αυτών προπονήσεων και όλα κυλούν ήρεμα και ομαλά.


Η ομάδα Δευτέρα και Τρίτη θα έχει ρεπό. Την Τετάρτη προπόνηση και την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα όπου θα γίνει μέχρι και τις 27 του μηνός το βασικό στάδιο προετοιμασίας με δύο φιλικά. Με προσέγγιση μιας μέρας, στις 23 με Διαγόρα Ρόδου και στις 26 με Κοζάνη.