Εκδήλωση για τον τουρισμό από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Εκδήλωση για τον τουρισμό από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας

Μία μόλις ημέρα από την επίσημη επανέναρξη του ελληνικού τουρισμού για την τουριστική περίοδο 2021, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας διοργανώνει  μια υβριδική εκδήλωση, ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους, η οποία γίνεται με τη στήριξη του Επιμελητήριου Μεσσηνίας και του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να εμψυχώσει και ενδυναμώσει όλους όσοι έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τον τουρισμό. «Με τη δράση μας αυτή», σημειώνεται σχετικά, «γεφυρώνουμε την απόσταση στις οθόνες μας. Νιώθουμε ότι μπορούμε να περάσουμε τη ζεστασιά, την ανθρώπινη επικοινωνία, τα συναισθήματα, την εμψύχωση, την αμοιβαία εκτίμηση μέσα από τις οθόνες.

Μπορεί κανείς να την παρακολουθήσει από τη σελίδα Facebook του Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας, σήμερα Παρασκευή, 14 Μαΐου, στις 5.00 ακριβώς.

Καλεσμένος ο δρ. Γιάννης Καλογεράκης, εμψυχωτικός ομιλητής στην Ελλάδα.

Ο Γιάννης Καλογεράκης έχει ταυτίσει το όνομά του με την Ανθρωποκεντρική & Βιωματική Eκπαίδευση. Ξέρει να κάνει μια δουλειά πολύ καλά. Να εμψυχώνει τους ανθρώπους και να τους βοηθά να ανακαλύπτουν το θετικό κομμάτι μέσα τους. Να το γυαλίζουν, να το αναπτύσσουν και να κάνουν θαύματα με δυνάμεις που δεν ήξεραν ότι είχαν. Αυτό το κάνει για καμιά 39 χρόνια συνεχώς και μάλλον τα καταφέρνει γιατί συνεχίζει δυναμικά».