Ρόδος: Αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών και μετά… εξηγήσεις

Ρόδος: Αποχή από τις προπονήσεις λόγω οφειλών και μετά… εξηγήσεις

Εξελίξεις προέκυψαν στον Α.Σ. Ρόδος, καθώς οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου αποφάσισαν να απέχουν από τις προπονήσεις, επικαλούμενοι οφειλές της διοίκησης προς τα πρόσωπά τους.


Η κατάσταση προφανώς έφτασε στο απροχώρητο για τους αθλητές, καθώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι βιοποριστικό, όπως αναφέρουν στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσαν προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας και όχι μόνο:
«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου, τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο σεβόμενοι την ιστορία και τον κόσμο της ομάδος και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα και την βαθμολογική θέση που κατέχουμε.
Η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στο να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδος από την αρχή του έτους.
Όμως σε όλα υπάρχει ένα όριο.
Ακούμε εδώ και καιρό μόνο υποσχέσεις και λόγια, αλλά παραμένουμε απλήρωτοι και συγκεκριμένα δεν έχουμε λάβει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ, καθώς και τις τελευταίες δύο μισθοδοσίες.
Πλέον το πρόβλημα είναι βιοποριστικό, για αυτό αποφασίσαμε να απέχουμε από τις προπονήσεις της ομάδας, επιφυλασσόμενοι επί παντός νόμιμου δικαιώματός μας.
Με εκτίμηση,
Οι ποδοσφαιριστές ΠΑΕ Ρόδου».


«Αμοιβαίες εξηγήσεις…. συνεχίζουμε»
Έπειτα από την ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών, ο Α.Σ. Ρόδος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και όλοι μαζί συνεχίζουν:
«Σε φυσιολογικούς ρυθμούς είναι τα πάντα στην ομάδα μας.
Όλοι συνεχίζουμε κανονικά και όλοι συνεχίζουμε για έναν και μοναδικό στόχο: Τη Ρόδο, την άνοδο και την επιτυχία.
Οι αμοιβαίες εξηγήσεις θεωρούμε πως ήταν το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών και συνεχίζουμε!».

 Πηγή:www.dimokratiki.gr