Σε Καλαμάτα και Πύλο ο Αντώνης Σαμαράς

Σε Καλαμάτα και  Πύλο ο Αντώνης Σαμαράς

Το Ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συνοδευόταν από την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Harvard, Julia Hanna και τη συνεργάτιδά της, Susan Young.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Στην προσωπική του σελίδα, μάλιστα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος αναφέρει: «Συζητήσαμε εκτενώς για τις αναπτυξιακές προοπτικές της Καλαμάτας, τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και την πρόκληση της σύνταξης του κλιματικού συμβολαίου μέσω του οποίου η πόλη μας θα αλλάξει οριστικά σελίδα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος διαχρονικά στηρίζει τη Καλαμάτα και σε κάθε ευκαιρία δείχνει το διαρκές του ενδιαφέρον για την πρόοδο της περιοχής».

Προηγουμένως ο κ. Σαμαράς με τη συνοδεία του επισκέφθηκαν το κτήριο που στεγάζεται η Συλλογή Ελληνικών Ενδυμασιών “Βικτωρίας Γ. Καρέλια”, μία από τις πληρέστερες συλλογές ελληνικών τοπικών ενδυμασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Βρέθηκε δε, και στην αγαπημένη του Πύλο, όπου ξενάγησε τη συνοδεία του σε μουσεία και στο κάστρο της περιοχής.