Χωρίς πλοίο και σύνδεση με Κρήτη για τρίτη χρονιά η Καλαμάτα

Χωρίς πλοίο και σύνδεση με Κρήτη για τρίτη χρονιά η Καλαμάτα

Χωρίς πλοίο και σύνδεση με την Κρήτη θα παραμείνει και το φετινό καλοκαίρι η Καλαμάτα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Κι αυτό διότι όπως ανακοίνωσε η εταιρεία  SEAJETS ξεκινούν τα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση 7 νέων προορισμών με τα πλοία της από την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020.

Πρόκειται για το επιβατηγό/οχηματαγωγό πλοίο ‘Aqua Blue’ που δρομολογείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από το λιμάνι του Λαυρίου προς Αγ. Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από Καβάλα προς Λήμνο, Αγ. Ευστράτιο και Λαύριο.

Το δεύτερο δρομολόγιο αφορά το επιβατηγό/οχηματαγωγό ‘Aqua Jewel’  που δρομολογείται κάθε Τρίτη και Παρασκευή από το λιμάνι του Πειραιά, (πύλη Ε9) προς Γύθειο, Κύθηρα, Αντικύθηρα και Κίσσαμο.

Τα δύο πλοία, αναφέρει η εταιρεία, διαθέτουν ευρύχωρα σαλόνια, πλήρως ανακαινισμένους ξενοδοχειακούς χώρους, καθώς και καμπίνες ώστε να εξασφαλίζουν στους επιβάτες τους, ένα ευχάριστο και άνετο ταξίδι.

Κι όπως συνεχίζει η ανακοίνωση, οι νέοι προορισμοί αντικατοπτρίζουν τη μακροχρόνια προσπάθεια της εταιρείας, με 30 χρόνια παρουσία στον κλάδο, για την παροχή καλύτερης εξυπηρέτησης των επιβατών της, θέτοντας συνεχώς ακόμα πιο υψηλούς στόχους.

Η SEAJETS με έναν στόλο, ο οποίος αυξάνεται συνεχώς κυρίως με σύγχρονα επιβατηγά ταχύπλοα, συνδράμει αποτελεσματικά στην παράταση της τουριστικής περιόδου στους προορισμούς που καλύπτει, καθώς και στη συνολική προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Σήμερα, η SEAJETS εξυπηρετεί πάνω από 300 διασυνδέσεις και 35 λιμάνια στο Αιγαίο.

Βέβαια, το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι γιατί οι φορείς της Καλαμάτας άφησαν τις εξελίξεις να οριστικοποιηθούν και δεν πρόβαλαν καμία αντίδραση…

Α.Π.