Υπόθεση Μαρκέλλα: Στον εισαγγελέα η «κοκκινομάλλα»

Υπόθεση Μαρκέλλα: Στον εισαγγελέα η «κοκκινομάλλα»

Η δικογραφία που θα σχηματιστεί, θα περιλαμβάνει κατηγορίες για αρπαγή ανηλίκου. Σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (χαπιών) συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, η γυναίκα που προσήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Παραλία Κατερίνης και φέρεται να απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα λίγο έξω από το σχολείο της, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης και να την κράτησε για περίπου 44 ώρες σε σπίτι που διέμενε, στην Καλαμαριά.

Η δικογραφία που πρόκειται να σχηματιστεί, θα περιλαμβάνει και άλλα αδικήματα, όπως αυτό της αρπαγής ανηλίκου, καθώς και όποιο άλλο καινούργιο στοιχείο προκύψει και θα σταλεί στον εισαγγελέα, για να τη μελετήσει. 

Η γυναίκα, η οποία είναι 33 ετών, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα γύρω στις 12:00 της Πέμπτης.

Να σημειωθεί ότι, μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, βρέθηκαν ρούχα, τα οποία φορούσε κατά την αρπαγή της Μαρκέλλας πριν από μία εβδομάδα, με βάση το οπτικό υλικό που υπάρχει,
Η γυναίκα έχει κόψει τα μαλλιά της γουλί, προκειμένου να παραπλανήσει τις διωκτικές αρχές, μια και αναζητούσαν μία γυναίκα με κόκκινα μαλλιά.

Η 33χρονη συνελήφθη στην Παραλία Κατερίνης, όπου διέφυγε αμέσως μετά την απελευθέρωση της Μαρκέλλας και εκεί φέρεται να νοίκιασε ένα μικρό διαμέρισμα. Η συλληφθείσα φέρεται, επίσης, να έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον της Μαρκέλλας, μια και κατά το παρελθόν διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τη μητέρα της 10χρονης.

Την εντόπισαν «κουρεμένη γουλί»
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα γυναίκα». Κατά τον εντοπισμό της, χθες το μεσημέρι, στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε «κουρεμένη γουλί», στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογενείας της ανήλικης. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης της δεν έχουν γίνει γνωστά.
ethnos.gr